Sport. Tendințe 2020

Number 2020 on asphalt road.

Sportul este una dintre cele mai accesibile și simple modalități de a îmbunătăți sănătatea.

Pentru 2020, acesta a cunoscut o tendință accentuată printre sute de mii de amatori din diverse țări. Carantina a devenit un prilej perfect pentru a te menține în formă. Totodată, sportul este unul dintre cele mai discutate, populare și largi subiecte, care cuprinde o serie de aspecte importante. În continuare veți afla care noi sporturi au fost adăugate la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ce tendințe în alimentație și îmbrăcăminte au marcat acest domeniu în 2020.
Noi sporturi
Pentru a atrage o audiență mai tânără și mai largă, în programul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, amânate pentru vara 2021, au fost incluse cinci sporturi noi: baseball/softball, karate, escaladă sportivă, skateboarding și surf. Cele cinci discipline reprezintă ,,o combinație de sporturi deja bine stabilite și altele emergente, beneficiind de o mare popularitate în Japonia și alte părți», a explicat CIO. Este vorba de sporturi «de echipă și individuale, practicate în aer liber sau în sală și de sporturi ‘urbane’ care oferă o capacitate puternică de atracție în rândul tinerilor», a precizat CIO. Includerea celor cinci sporturi va antrena adăugarea a 18 probe și a 474 de sportivi, fără ca acest lucru să aibă vreun impact asupra sporturilor deja prezente în program.

Alimentație sportivă
În ceea ce privește alimentația sportivă, 2020 nu a adus prea multe schimbări. Însă, persistă în continuare tendința de a acorda maxim atenție proteinelor de calitate. Potrivit fitomarket.ru, cea mai populară a fost proteina din zer, care conține doar cei mai siguri îndulcitori și de cea mai superioară calitate. Shake-urile proteice de asemenea și-au păstrat valoarea. Acestea sunt consumate nu doar de către sportivii profesioniști, dar și de către amatori, oamenii care merg regulat la sala de sport. Pentru unii, o astfel de băutură este o sursă excelentă de aminoacizi, un supliment important în regimul alimentar sau o alternativă adecvată pentru o masă. Toate aceste variante de consum de proteine s-au așteptat a fi și mai populare în 2020. Astfel, au devenit accesibile pentru oricine, căci pot fi achiziționate la orice supermarket.

Îmbrăcăminte sportivă
În anii 80 ai secolului trecut, îmbrăcămintea sportivă a ocupat o poziție solidă în cultura pop. Oamenii au început să poarte adidași, tricouri largi și hanorace nu doar în timpul antrenamentelor, ci și în viața de zi cu zi.  Este un semn că tot mai mulți oameni preferă o ținută comfortabilă care să-i asigure lejeritate în mișcări. Portalul answear.ro ne face cunoștință cu cele mai populare tendințe din acest sezon.
Classic Blue – culoarea care domină în 2020. Pentru a urma tendinței, puteți opta pentru un tricou în această culoare, pantaloni sau chiar un rucsac. Alte culori care merg foarte bine pe hainele sportive sunt cele pastelate, roz prăfuit, galben crud sau verde.

Sneakerșii răman a fi cel mai popular și purtat element sportiv în viața de zi cu zi, deoarece pot fi asortați cu blugi, cu fuste, cu rochii etc. Dacă în ultimele sezoane s-a pus foarte mult accent pe influențele anilor ’90, noul sezon a venit cu câteva schimbări: culorile pastel, adidașii albi simpli sau inserarea unei culori țipătoare în cantități mici. De asemenea, contrastele puternice sunt și ele foarte căutate când vine vorba despre încălțămintea sportivă.

Sursa foto: www.answer.ro

Autor: Inesa Șpac

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *