Leenah D. lansează clipul la piesa “Crede”!

După ce a lansat în ianuarie, anul curent piesa ei de debut, “Crede”, Leenah D. a dat lovitura săptămâna trecută la București cu premiera clipului piesei respective. Tânăra interpretă a avut parte de o lansare de nota 10 la celebrele emisiuni de peste Prut, “Necenzurat” și “Neatza cu Răzvan și Dani“, clipul ei fiind apreciat de lumea din România la justa valoare.

Săptămâna aceasta micuța vedetă a revenit în Moldova pentru a prezenta clipul și aici, acasă, la posturile de televiziune.

Leenah 2 Leenah 1

Filmările clipului au durat două zile, în câteva locații din capitală, printre care o bibliotecă, dar și un stadion. Pentru unele scene au fost implicați peste 50 de copii din toată republica, din orașele Ungheni, Hîncești, Bălți, Chișinău etc. În acest clip o mai putem vedea și pe altă domniță deja binecunoscută în domeniul dansului, dar și muzicii, Ionela Țăruș.

Leenah 3

Managerul proiectului, interpretul EL Radu, susține că acest videoclip este o muncă de colectiv, băieții de la CIOFILM au redat exact ceea ce și-a dorit el și întreaga echipă, rezultatul fiind unul calitativ și profesionist.

Imediat după campania de promovare a clipului, Leenah D. va lua o mică vacanță, ca în perioada august-septembrie să revină cu alte noutăți muzicale.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *