Festivalul JAZZ&WINE, cel mai grandios eveniment al anului

JAZZ&WINE, cel mai luxos eveniment al anului te așteaptă în data de 30 iunie, în aer liber la Capitoles Park. Este al doilea eveniment de acest gen organizat de echipa ONG Floresitas, prima ediție a festivalului a avut loc în toamna anului trecut.

De data aceasta, grandiosul eveniment este organizat cu sustinerea Ambasadei SUA la Chișinău. Festivalul JAZZ &WINE va fi în stilul balurilor luxoase al anilor ‘40-’50, un concept american cu muzică golden jazz hits și un decor rafinat, specific evenimentului. O atmosferă deosebită vor aduce și filmele americane clasice, derulate pe ecranele led pe parcursul întregii seri. Festivalul va începe cu un program de jazz instrumental, degustare de vinuri și fourchette, iar accentul va fi pus pe concertul live al interpreților Geta Burlacu și Cristofor Aldea-Teodorovici, care vor interpreta cântece din repertoriul lui Frank Sinatra.

banner_publicitate

Evenimentul este dedicat muzicii mondiale, cu prilejul a 100 de ani de la naștere și 70 de ani de la ediția primului album ”The Voice of Frank Sinatra”. Festivalul JAZZ&WINE este găzduit de restaurantul Capitoles Park, la terasa căruia te așteaptă o degustare de vinuri și spumante de la compania Cimislia Wineries. Jazz show, afterparty, dansuri, distracție și voie bună, toate în ansamblu vor încununa atmosfera de sărbătoare. Procură și tu bilet și vino să te distrezi alături de noi la cel mai tare festival al anului. Îți promitem o seară de milioane!

sdfghjjmmm

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *