Ce smartphone folosește Regina Angliei?

In fiecare zi, la 93 de ani.

Regina Elisabeta a II-a a Angliei este cel mai în vârstă monarh de pe planetă, însă aceasta nu pare să fie deloc în urmă cu tehnologia. Regina Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a împlinit în 2019 93 de ani, iar potrivit presei engleze, aceasta deține un smartphone pe care îl utilizează în fiecare zi.

Partea și mai interesantă e că aceasta știe destul de bine cum să-l folosească. Deși nu îl folosește în public, aceasta are propriul telefon mobil și a învățat și cum să trimită mesaje. Deși nu se știu detalii exacte legate de modelul de telefon pe care regina Angliei îl deține, sursele spun că telefonul său este printre cele mai performante. Potrivit Daily Star, regina ar deține un telefon Samsung. L-ar folosi pentru a face apeluri, dar și pentru a urmări știrile zilei.

Cei care au fi învățat-o pe regină cum să trimită mesaje ar fi fost chiar nepoții săi, prințul William și prințul Harry. Aparent, regina a primit primul telefon încă din 2001, de la fiul său, prințu Andrew. Pe lângă telefon, regina Elisabeta mai are un iPad, dar și un laptop pe care le folosește.

Cu toate afișările formale și stricteței care, de obicei, caracterizează casa regală, membrii acesteia sunt, totuși, oameni. Astfel, chiar și regina Angliei ar avea un cont de Facebook unde mai dă câte un scroll din când în când. Totuși, acesta ar fi unul secret. În plus, numărul de prieteni pe care aceasta îl are este un secret bine păzit, pe care nu îl cunosc decât apropiații familiei regale.

De asemenea, aceasta a și postat pe Twitter de câteva ori. Prima dată a folosit rețeaua socială în 2014, cu ocazia celebrării unei noi expoziții despre era informațională în cadrul London Science Museum.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *