Un tânăr din Moldova și-a vernisat propria expoziție la New York

Constantin Botezat, un tânăr artist din Chișinău, și-a vernisat propria expoziție „Reflections of the world” la Staten Island Creative Gallery, din New York. Aceasta este a cincea expoziție organizată de către Constantin Botezat în Statele Unite ale Americii.

Un tânăr din Chișinău și-a vernisat propria EXPOZIȚIE la Staten Island Creative Gallery din New York

Expoziția „Reflections of the world” a fost curată de Linda Rossi și este un eveniment important pentru dezvoltarea și parcursul artistic a tânărului pictor.

Constantin a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că lucrările expuse la Staten Island Creative Gallery au fost realizate pe parcursul studiilor la Universitatea de Artă din orașul Bari, Italia.

„Evenimentul a avut loc grație curatorului Linda Rossi și Veronicăi Iordăchescu cărora le sunt enorm de recunoscător pentru această oportunitate. Expoziția respectivă cu siguranță reprezintă un pas important în cariera mea și care îmi va oferi o motivație enormă în continuare”, a menționat artistul.

Constantin Botezat este un artist reprezentat de către Galeria „Iaga Contemporary Art” din Transilvania și de curând și-a început primul său internship la Galeria Wozen din Lisabona, Portugalia

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *