Top 5 cele mai frumoase campusuri universitare din lume

Când vine vorba de campusuri universitare cu renume, există unele în care orice şi-ar dori să studieze.

Iată care sunt cele mai impresionante campusuri universitare din lume:

Universitatea Cambridge

Universitatea CambridgePrestigioasa universitate la care au studiat Charles Darwin, Isaac Newton sau Stephen Hawking a castigat de-a lungul timpului 90 de Premii Nobel, mai mult decat orice alta universitate din lume. In interiorul acesteia se regasesc noua muzee si colectii deschise publicului larg.

Prestigioasa universitate la care au studiat Charles Darwin, Isaac Newton sau Stephen Hawking a castigat de-a lungul timpului 90 de Premii Nobel, mai mult decat orice alta universitate din lume. In interiorul acesteia se regasesc noua muzee si colectii deschise publicului larg.

Universitatea Cornell New York 

Universitatea Cornell, New YorkFondata in anul 1865, universitatea este una dintre cele mai prestigioase din New York.Campusul principal al universitatii ocupa 3 kilometri patrati si are vedere spre orasul Ithaca si lacul Cayuga.

Fondata in anul 1865, universitatea este una dintre cele mai prestigioase din New York.Campusul principal al universitatii ocupa 3 kilometri patrati si are vedere spre orasul Ithaca si lacul Cayuga.

Universitatea Glasgow, Scotia

Universitatea Glasgow, Scotia Fosta scoala primara pentru elite, Universitatea Glasgow a devenit un pionier in invatamantul superior in secolul al XIX-lea. In plus, cladire universitatii se aseamana izbitor cu celebra Hogwarts, din Harry Potter.

Fosta scoala primara pentru elite, Universitatea Glasgow a devenit un pionier in invatamantul superior in secolul al XIX-lea. In plus, cladire universitatii se aseamana izbitor cu celebra Hogwarts, din Harry Potter.

Universitatea Royal Roads

Universitatea Royal RoadsSituata in interiorul parcului national Hatley din Columbia Britanica, universitatea Royal Roads este cu siguranta o atractie impresionanta. Cladirea universitatii este un adevarat castel, iar campusul este situat in mijlocul naturii, inconjurat de spatii verzi.

Situata in interiorul parcului national Hatley din Columbia Britanica, universitatea Royal Roads este cu siguranta o atractie impresionanta. Cladirea universitatii este un adevarat castel, iar campusul este situat in mijlocul naturii, inconjurat de spatii verzi.

Universitatea Salamanca, Spania

Universitatea Salamanca, SpaniaFondata in anul 1134, universitatea este cea mai veche din Spania si a treia cea mai veche din lume. Chiar daca de-a lungul timpului a avut parte de reconditionari, majoritatea structurilor oglindesc stilul vechi de 2000 de ani.

Fondata in anul 1134, universitatea este cea mai veche din Spania si a treia cea mai veche din lume. Chiar daca de-a lungul timpului a avut parte de reconditionari, majoritatea structurilor oglindesc stilul vechi de 2000 de ani.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *