Tinerii arhitecți din Moldova pot participa la o școală de vară în Germania

11 artiști internaționali, arhitecți, designeri vor lucra împreună cu participanții în toate zilele școlii de vară. Aceștia vor explora împreună intersecțiile dintre creativitate, artizanat și libertate artistică.

Școala de vară se va desfășura în perioada 14- 26 august, având și un curs de introducere pe lângă cele de bază. Programul își propune să le ofere tinerilor participanți o perspectivă nouă de învățare, adaptată la cerințele digitale.

Pentru anul 2017, organizatorii oferă 32 de granturi de participare, în valoare de 330 de euro fiecare. Granturile sunt destinate studenților și tinerilor artiști care doresc să participe. Pentru a intra în posesia bursei, ai nevoie de:

# o scrisoare de motivare;
# CV;
# o confirmare a faptului că ești student sau o copie a diplomei de absolvire.

Toate acestea vor fi trimise la adresa oficială de e-mail până pe 30 iunie, 2017. Detalii despre procesul de înscriere, aflați aici. Lista cursurilor poate fi accesată AICI. Tot pe site-ul oficial veți găsi informația necesară despre cazare și alte detalii tehnice. Participanții selectați vor fi anunțați personal de către un instructor.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

More Stories