KIDS FASHION DAYS MOLDOVA, la cea de-a doua ediție

Weekendul trecut, la Chișinău a avut loc unul din cele mai stilate evenimente pentru copii – KIDS FASHION DAYS MOLDOVA. Evenimentul a fost găzduit de un local select din capitală, unde s-au adunat mai mulți părinți și copii pasionați de modă și frumos. 

dk-329

Aceștia au defilat pe podium creații vestimentare și accesorii ale mai multor branduri autohtone: ”Dani.Kristine”, ”Для принцесс”, ”I am great”, „Nataliа Rogatkina”, ”My baby D.K”, „Inima”, ”Cristi Bijou” și ”Blesk”.

dk-286

Cu fiecare apariție pe podium, micile domnișoare se transformau în prințese. Iar ținutele și accesoriile de la ”Cristy Bijou” și ”Natalia Rogatkina”, le conferea o notă de romantism și rafinament. Băieții au defilat și ei frumos și încrezut, culegând aplauze, zâmbete și admirația publicului. 

dk-158

Aplauzele de final au răsunat cu muzică și alai și pentru organizatoarea evenimentului KIDS FASHION DAYS MOLDOVA, designerul vestimentar Victoria Curajos. 

dk-288

Evenimentul a fost prezentat de jurnalista Xenia Bugneac și s-a bucurat de susținerea mai multor parteneri media de la noi, inclusiv, revista Splendid.

dk-326

 

7

8

9

10

11

 

12

13

14

 

15

dfed

dk-123

dk-151

dk-158

dk-163

dk-167

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *