Faceți cunoștință cu Miss Moldova 2017

22 de fete frumoase, din diferite colțuri ale țării, au concurat duminică seară pentru prestigiosul titlu Miss Moldova 2017. Dintre ele, jurații au trebuit să aleagă doar una, iar cine e fata care ne va reprezenta în acest an la Miss World, aflați mai jos.

Succesoarea Danielei Marin la cea mai importantă competiție de frumusețe din țară devine Ana Badaneu – o tânără de 19 ani, din Capitală, studentă la ASEM, care a reușit să-i convingă pe jurați că merită marele titlu.

Competiția s-a desfășurat într-un cerc restrâns, la un prestigios hotel din Chișinău, iar între probe, concurentele dar și spectatorii s-au delectat și cu recitaluri de muzică oferite de ALEX MAN și Karizma.

La finalul competiției, Ana a fost încoronată de către Daniela Marin – câștigătoarea de anul trecut a aceluiași titlu de frumusețe și inteligență. Tânăra câștigătoare este de mult timp atrasă de modeling. Măsoară o înălțime de 168 de cm și nu a fost dintotdeauna brunetă, cum este în prezent. În luna decembrie, Ana urmează să reprezinte Republica Moldova la competiția internațională Miss World 2017.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *