„Dragostea pentru frumusețe transformată în afacere”

Mariana Smirnova este femeia de afaceri care a obținut totul prin muncă și sârguință.

Află din prima sursă, cum să-ți transformi hobbyul într-o afacere, cu un venit care îți va bucura ochii.

SPLENDIN: Mariana, cum ați ajuns la ideea că din frumusețe se poate de câștigat?

Mariana Smirnova: Francezii spun: Dacă vrei să fii frumoasă, trebuie să suferi. Eu am reformulat: Dacă vrei să fii frumoasă, fără efort și suferințe, adresează-te specialistului.

În lumea noastră, a marelor viteze, când nimic nu este mai prețios decât timpul, efectul primei impresii este indispensabil. Astăzi, frumusețea nu mai este o prerogativă nativă sau genetică, ea a devenit o industrie. Cosmeticele de ultimă generație sunt niște produse inteligente, ele nu admit amatorismul. Dar profesia, desigur, presupune un procedeu de remunerare a serviciului prestat.

S.: Cu ce nou veniți dvs pe o piață saturată la capitolul servicii de frumusețe?

M.S.: Fără modestie, dar mult nu înseamnă suficient sau bine. Mult înseamnă doar un număr mare de persoane care prestează pe piață această categorie de servicii, cu un raport diferit de prețuri, dar și calitate. La moment, salonul nostru este unicul în Moldova care execută extensii 8-D, 12-D, 18-D, la un preț foarte artractiv, pe lângă acesta suntem unicii care am elaborat propria tehnologie de extensie a genelor în 60 minute.

S.: Prin ce credeți că se deosebește salonul „INDIGO PROFESSIONAL” de celelalte?

M.S.: Este un salon care merită a fi tras la indigo, dacă reușește cineva (zâmbește). De fapt, este un salon cu utilaj de ultimă generație, totalmente axat pe necesitățile clienților. Cheia succesului pentru extensii reușite, estetice și durabile, este înalta precizie de aplicare. Aceasta poate fi asigurată doar prin tehnologii performante, care, la rândul său, dictează condiții stricte de lucru. Noi ne deosebim prin calitate și tehnologiile noi pe care le aplicăm și în fața cărora orice alt brand nu merită. Doar în salonul nostru clientul poate deveni partener de afacere, urmând cursul de formare în extensii sau microblading. De aceste aspecte ne-am preocupat în mod aparte.

S.: Ce branduri de produse cosmetice folosiți și prin ce acestea se deosebesc de altele?

M.S.: Noi folosim doar brandul ”INDIGO PROFESSIONAL”, timp de 1 an de zile eram în căutarea etalonului calității și mi-a reușit. Recent, am lansat propria linie de produse pentru extensii, produsele marca „INDIGO PROFESSIONAL”. Consumabilul pentru extensii „INDIGO PROFESSIONAL”, este un produs tehnologic delicat, din materii hipoalergice, ușoare și plastice de cea mai înaltă calitate. Aceste produse cedează în fața analogilor săi cu renume mondial, doar la preț, adică sunt mai puțin costisitoare decât alte branduri. În rest, corespunde tuturor standardelor internaționale.

S.: Organizați multe masterclass-uri în diferite țări, despre ce povestiți acolo?

M.S.: Primesc invitații de participare la master class-uri, sau particip ca spiker la conferințe și congresse, de asemenea sunt și în calitate de jurat la campioane internaționale, desfășurate în Russia, Germania, Ungaria, Italia, Austria și multe altele… La aceste întruniri, pe lângă tainele măiestriei profesionale, deschid în fața participanților noi oportunități de organizare a unei afaceri proprii și de succes. Nu mă tem de concurență, căci mă aflu într-un proces necontenit de formare profesională. La cursuri, dar și la orele de master-class, descriu în amănunte toate subtilitățile organizării lucrului, care sunt desăvârșite ca formă și metodă. Elaborez noi tehnici de aplicare, lucrez la ele, după care, le tansmit discipolilor, iar în acest timp, am deja noi metodologii. Astfel, am elaborat și testat metode de extensie cu o durată de 45 de minute, în comparație cu procedura obișnuită de două ore. Această temă e una despre care nu obosesc să vorbesc la fiecare oră de curs.

S.: În Moldova preconizați atfel de masterclass-uri?

M.S.: În toamna anului curent, Moldova va deveni capitala mondială a frumuseții, iar noi vom fi gazda concursului internațional „Global lash Queen Congress”. Acest concurs va întruni cei mai renumiți specialiști din acest domeniu. „Academicienii” frumuseții vor da start concursului cu mai multe probe, vor ține discursuri publice, la fel, vor vorbi despre propriul succes. Va fi cea mai mare sărbătoare a frumuseții în istoria Moldovei.

S.:Credeți că Moldova e o țară cu perspectivă în domeniul frumuseții?

M.S.: Dacă să vorbim despre o abordare strategică, Moldova nici pe departe nu și-a explorat potențialul de prestare a serviciilor pe arena mondială. De ce? Deoarece la capitolul calitatea serviciilor, nu cedează prestatorilor de top din întreaga lume, însă, prețul pentru aceste servicii pe piața internă este mult mai atractiv decât în alte țări.

S.: Ce planuri aveți pentru viitorul apropiat?

M.S.: Planurile mele sunt foarte ambițioase, am multe proiecte noi care sper să le realizez în viitorul apropiat. Scopul meu este de a promova în continuare brandul „INDIGO PROFESSIONAL” și să-l integrez pe piața internatională.

S.: Cu ce sfaturi în materie de frumusețe veniți către antreprenorii care sunt la început de cale?

M.S.: Nu vă temeți să experimentați! Fiți siguri pe sine, dar și pe cunoștințele, abilitățile pe care le posedați. Nu stați pe loc, nici pentru o clipă. Atingeți mereu noi performanțe. Vă doresc progres în dezvoltarea afacerii dumneavoastră și succes în industria frumuseții! Faceți fericite femeile Moldovei!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *