Cristina are nevoie de sprijinul nostru! (VIDEO)

Ajuta-ti aceasta tinara mamica sa se intoarca acasa la puisorul ei.

I-a fost dat să treacă prin cea mai mare încercare din viața ei la vârsta de 33 de ani, când medicii au diagnosticat-o cu o maladie grea – cancer la sistemul osos. Vestea a venit la puțin timp după ce și-a pierdut mama, iar rana mai continua să doară. Este povestea tristă a Cristinei Sterbeț, o tânără din Republica Moldova, internată într-o clinică din Turcia, unde urmează să treacă un tratament.

Cristina spune că unicul lucru care o motivează și-i dă puteri să meargă mai departe este fiica ei de șase anișori, care o întreabă în fiecare zi când vine acasă. Totuși, pentru a se întoarce acasă și a putea să fie alături de copilul ei, Cristina trebuie să se trateze, iar tratamentul este costisitor și unica soluție pe care o are este să ceară ajutorul celor care pot să doneze și să-i salveze viața.

La storia di Cristina Sterbet

Опубликовано Corina Prisacari Среда, 10 апреля 2019 г.

„În această disperare cumplită am înţeles că Dumnezeu îmi dă o şansă la viaţă, iar această şansă se poate realiza prin voi, prin fiecare bănuţ donat pentru mine. Am început cursurile de chimioterapie şi radioterapie, dar acesta este abia jumătate din drumul pe care trebuie să-l parcurg. Urmează operaţia, care este foarte costisitoare, dar care este unica mea şansă de a mă vindeca şi a-mi creşte fata în continuare”, spune Cristina.

Pe pagine web au fost create campanii de colectare de fonduri pentru cei care vor să facă donații pentru Cristina.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *