Cinci cele mai vizionate filme în weekend!

”Bad Boys” se află în fruntea box-office-ului.

”Bad Boys”, avându-i ca protagonişti pe Will Smith şi Martin Lawrence, şi un nou film cu doctorul Dolittle se află în fruntea box-office-ului nord-american după acest weekend, conform estimărilor publicate duminică de compania de specialitate Exhibitor Relations.

La lansarea sa în sălile de cinematograf, ”Bad Boys for Life”, a treia tranşă din celebra sagă poliţistă, a acumulat 59,2 milioane de dolari în Canada şi Statele Unite, datorită unei reţete aparent atemporală: relaţia bine unsă dintre cei doi parteneri, Will Smith şi Martin Lawrence, combinată cu explozii spectaculoase.

Spre deosebire de peliculele precedente, ”Bad Boys” (1995) şi ”Bad Boys 2”, ambele realizate de Michael Bay, această continuare este opera belgienilor Adil El Arbi şi Bilall Fallah.

Pe al doilea loc în box-office-ul nord-american nu se află o continuare, ci un remake, ”Dolittle”, povestea unui doctor care este capabil să comunice cu animalele. După Rex Harrison în versiunea din 1967 şi Eddie Murphy în cea mai cunoscută versiune, din 1998, de această dată Robert Downey Jr. îl interpretează pe bunul doctor Dolittle. Realizată de Stephen Gaghan, această nouă versiune a acumulat 22,5 milioane de dolari în primul său weekend de prezenţă pe marile ecrane.

Drama de război „1917”, regizată de Sam Mendes, a coborât două locuri în top, până pe trei, după ce, în al patrulea weekend de la debut, a înregistrat încasări de 22,1 milioane de dolari. Filmul este principalul favorit la premiile Oscar, după ce a fost premiat la Globurile de Aur şi PGA.

Filmul de aventuri „Jumanji: The Next Level”, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a coborât o poziţie, până pe patru. În al şaselea weekend de la premieră, lungmetrajul a generat încasări de 9,5 milioane de dolari.

Filmul SF „Star Wars: Episode IX – The Rise of Skywalker”, regizat de J.J. Abrams, cu Adam Driver, Oscar Isaac, Mark Hamill şi Daisy Ridley în distribuţie, s-a clasat pe locul al cincilea, în coborâre trei poziţii, cu încasări de 8,3 milioane de dolari în al treilea weekend de la debut.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *