Céline Dion este DE NERECUNOSCUT

Celine Dion and her twins Eddy and Nelson Angelil leaving their hotel to Optician Meyrowitz in Paris, France on July 17, 2017. Photo by Nasser Berzane/ABACAPRESS.COM

A slăbit îngrozitor, iar fanii sunt îngrijorați!

Celine Dion (50) este o artistă apreciată de milioane de oameni din întreaga lume. Cu o viață personală complicată, marcată de pierderea soțului său în anul 2016, Celine Dion a încercat din răsputeri să nu își dezamăgească fanii. Ultima imagine încărcată de diva muzicii pe contul personal de Instagram a creat însă agitație în rândul celor care o apreciază.

Celine Dion a simțit nevoia unei schimbări de look, așadar nu a stat mult e ganduri si a operat modificările necesare. Și-a schimbat culoarea părului într-un blond mai deschis, a scurtat din lungimea lui și a îmbrăcat o rochie foarte colorată vaporoasă. În fotografia pe care a publicat-o, Celine Dion apare în fața unei oglinzi, cu o rochie JW Anderson neagră, cu imprimeuri colorate, o eșarfă Gucci, ochelari de soare Dior și pantofi cu toc albaștri Saint Laurent.

 

În ciuda faptului că alegerea vestimentară a fost apreciată de fani, unii dintre ei și-au exprimat îngrijorarea referitor la faptul că artista pare să fi slăbit considerabil. Poate că turneele și grija pe care o poartă celor trei copii încep să își pună amprenta asupra chipului ei.

 

Probleme de sănătate Celine Dion

În ultimii ani Celine Dion s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate. Presa internațională a scris că artista suferă de o boală a urechii mijlocii cu care se confruntă de aproximativ un an. Cu toate că a urmat un tratament, operația nu a putut fi evitată. Boala de care suferă Celine Dion „cauzează iregularităţi ale auzului şi face ca interpretarea să fie extrem de dificilă”, scria Daily Mail.

Povestea de dragoste dintre Celine Dion și Rene Angeli

Celine Dion a fost un copil foarte talentat, iar părinţii săi au intuit că avea ceva în plus faţă de ceilalţi micuţi de aceeaşi vârstă. Celine a confirmat acest lucru şi a scris prima piesă la vârsta de 12 ani, ajutată de mama şi fratele său. Prima caseta a ajuns la respectatul impresar René Angélil, iar astfel a început o coloaborare fructuoasă, care s-a transformat, mai târziu, într-o frumoasă poveste de dragoste.

La 17 decembrie 1994, Céline Dion şi René Angélil s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase la Basilica Notre Dame din Montreal. Celine i-a spus adio omului pe care l-a iubit în anul 2016, atunci când acesta a fost răpus de cancer, după ani întregi de suferinţă. Artista a renunțat de mai multe ori la scenă, după ce soțul ei a fost diagnosticat cu cancer, pentru a-și dedicat tot timpul lui. Ultima dorință a lui René Angéli a fost ca soția să-i fie alături atunci când își dă suflarea, iar ea nu l-a părăsit nicio clipă.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *