Ce gest romantic este dispus să facă pentru a te cuceri?

Zodiacul surprizelor!

Te copleșește cu surprize sau nu ți-a dăruit o floare? Modul în care te va trata partenerul în funcție de zodie.

Te-ai întrebat mereu cât de departe ar merge partenerul tău pentru a te surprinde? Astrele te pot ajuta să afli răspunsul la această întrebare. 
Ne este frică de necunoscut, însă câteodată ne place să fim surprinse, mai ales când vine vorba despre relații. Având în vedere faptul că mereu trebuie să comunici ceea ce simți și să încerci să păstrezi bunăstarea relației, este minunat să fii surprinsă câteodată de persoana dragă, acest lucru fiind un mod de a păstra aprinsă scânteia dintre voi doi.

Este un sentiment plăcut să știi că o persoană dragă s-a străduit să îți ofere o surpriză, acest lucru demonstrând că este atent la detalii și la nevoile și dorințele tale, putând astfel să plănuiască un lucru important pentru tine, fără ca tu să ceri asta. 
Cu toate acestea, chiar și surprizele între parteneri pot fi puțin dificile, deoarece nu știi niciodată cum va reacționa partenerul. Totodată, poate fi mai dificil dacă nu cunoști nimic despre limbajul lor și despre felul lor de a fi, așadar astrele îți pot fi de ajutor în acest caz, scrie elle.ro.

Află ce este dispus să facă pentru a te surprinde, în funcție de zodia lui.

Berbec 
Berbecii iubesc să preia inițiativa romantică într-o relație. Va sosi la ușa ta cu florile preferate și te va duce la restaurantul tău preferat, oferindu-ți toată atenția lui în acest timp.

De obicei, nativii Berbec sunt destul de neatenți la detaliile mici, așadar câteodată este posibil să greșească restaurantul, însă dacă te place cu adevărat, el se va asigura că va ține cont de tot ceea ce îți place ție.

Taur 
Bărbatul Taur este un partener atent și pasional, însă câteodată este lipsit de inițiativă. Cu toate acestea, el va ieși din zona lui de confort și te va surprinde cu o cină la voi acasă. El va fi atent la detalii, așadar te poți aștepta la numeroase lumânări aprinse peste tot, iar petalele de trandafiri nu vor lipsi cel mai probabil de pe patul vostru.

Va avea numeroase idei de preparate speciale, așadar vei avea și surprize culinare. Nu va uita nici de un masaj relaxant pentru o noapte perfectă.

Gemeni 
Gemenii sunt foarte sociabili, așadar ei sunt înconjurați de o mulțime de oameni în cea mai mare parte a timpului. Aceștia adoră să învețe lucruri noi și să descopere noi locuri și oameni. El se va gândi să te surprindă ducându-te în locurile unde ai putea întâlni noi persoane, având parte și de noi experiențe interesante.

Cel mai probabil te va suna într-o zi și îți va spune să plecați într-o vacanță, gândindu-se singur la toate detaliile.

Rac 
Racii iubesc să-și petreacă timpul acasă, așadar nu te poți aștepta la surprize pline de aventură în cazul lor. Cu toate acestea, vor pregăti cine romantice, la care te aștepți mai puțin, mai ales după o zi obositoare de muncă.

Va încerca noi rețete și va decora masa exact așa cum îți place ție. Practic, știe exact cum să te răsfețe.

Leu 
Leii sunt persoane dramatice din orice punct de vedere. Asta înseamnă că poate avea planuri mai puțin obișnuite pentru persoana cu care au o relație. Din partea lor te poți aștepta la orice, mai ales cadouri scumpe precum bijuteriile.

Imaginea este importantă pentru nativul Leu, așadar va face tot posibilul ca stilul vostru să fie unul similar. Veți merge împreună la cumpărături și te va surprinde cu cele mai inedite piese vestimentare.

Fecioară
Fecioarele pot fi puțin prea atente la detalii, mai ales când vine vorba despre curățenie. Dacă există lucruri care nu sunt aranjate sau pur și simplu ceva nu pare la locul lui, nativul Fecioară se va ocupa de asta. Practic, el va surprinde curățându-ți întreaga locuință.

Acesta se va asigura că toate hainele sunt aranjate corespunzător, iar praful nu va exista. Cu toate acestea, nu va uita de o întâlnire romantică.

Balanță 
Balanțele adoră să viziteze locuri noi, despre care au auzit nenumărate povești. Un lucru surprinzător este că știe să îți spună exact ce ar trebui să porți, fără a încerca însă să te controleze. Are un simț estetic dezvoltat, așadar te poți baza pe el pentru sfaturi în privința ținutelor tale.

Scorpion 
Scorpionii pot fi parteneri pasionali a căror misiune este să își exprime emoțiile. Dacă ai o relație cu un bărbat Scorpion, atunci probabil știi deja că încearcă să înțeleagă că poate nu ești la fel de deschisă ca el. În încercarea lui de a te ajuta să te simți mai confortabil în prezența lui, te va surprinde cu o mică escapadă la plajă sau la munte, oriunde i se pare romantic.

Săgetător 
Săgetătorul iubește călătoriile, iar asta înseamnă că o soluție pentru diferite probleme poate fi o escapadă de câteva zile. Te va surprinde așadar cu o vacanță exact atunci când ai nevoie de asta.

El se va asigura că a planificat o excursie perfectă, bucurându-vă de o nenumărate experiențe inedite. Toate grijile tale vor dispărea alături de el.

Capricorn 
Nativul Capricorn știe ce înseamnă autocontrolul, iar asta înseamnă că te va surprinde deoarece face lucrurile perfecte de fiecare dată. Te va trata exact așa cum îți dorești, te va duce în locurile potrivite și îți va spune ce vrei să auzi.

Capricornul este dovada că încă există cavalerism și îți va respecta limitele, asigurându-se că te simți confortabil în orice moment.

Vărsător 
Vărsătorul este romantic, însă câteodată lucrurile nu decurg așa cum și-ar dori și ajunge să distrugă o relație. Cu toate acestea, te poate surprinde încercând să evite acest lucru. Practic, el chiar va veni la timp la întâlnire și va planifica o mulțime de activități pentru voi doi. În acest fel îți demonstrează că te place, iar pe măsură ce timpul trece, va putea să-și mărturisească mult mai ușor sentimentele.

Pești 
Alături de nativii Pești vei avea cu siguranță parte de întâlniri magice și romantice. Este în natura lor să te surprindă într-un mod artistic, așadar așteaptă-te la dedicații muzicale. 
Te va duce la concerte sau îți va cânta el singur melodii care îl fac să se gândească la tine. Te va face să râzi și îți va mulțumi pentru că ești muza lui.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *