Oamenii care castiga bani din Youtube

Ce contin canalele lor?

Cativa studenti britanici au adunat sute de mii de fani pe canalele lor de Youtube, unde posteaza filmulete despre invatat.

Asta inseamna si ca tinerele vedete baga in buzunar sume frumusele din sponsorizari.

Ruby este studenta la universitatea din Exeter. In plus, are 10.000 de abonati pe canalul sau de youtube, acolo unde posteaza videoclipuri cu sfaturi utile pentru alti studenti — cum sa fie mai performanti sau cum sa supravietuiasca unei sesiuni de 15 ore de invatat incontinuu.

Ca ea sunt multi alti studenti care au devenit vedete filmandu-se in timp ce studiaza.

Eve Cornwell: „Cred ca oamenii sunt interesati pentru ca e greu sa fii student, e foarte dificil sa inveti atatea ore ca sa iei numai note bune si presiunea la care sunt supusi uneori tinerii… Vrei doar sa cunosti pe cineva la care te poti raporta si care trece prin aceleasi situatii ca si tine.”

Dovada ca tot mai multi tineri sunt interesati de experientele lor: sute de fani ai asa-numitilor “Studytubers” s-au inscris la o intalnire cu vedetele lor de youtube preferate. Timp de trei zile, vor avea ocazia sa stea de vorba cu ei si sa le puna intrebari.

Emily Hilson, student: „Te implici emotional, simti ca incepi sa-i cunosti pe acesti oameni si apoi cu siguranta ii urmaresti de-a lungul calatoriei lor academice. Vrei, pur si simplu, sa-i urmezi si sa vezi daca isi indeplinesc telurile.”

Printre cei care nu sunt dispusi sa urmareasca videoclipurile lor sunt, bineinteles, persoanele mai in varsta.

Ruby Granger: „Adica… le spun celor din generatiile mai vechi…Ei chiar nu inteleg ca fac videouri si invat, iar ei ma intreaba “nu, serios, cu ce te ocupi concret?”. Nimeni nu vrea sa se uite la ele.”

Videoclipurile postate pe Youtube pot fi transformate intr-o sursa serioasa de venituri. Cu toate astea, tinerii Youtuberi isi iau rolul in serios si nu vor sa discute sumele de bani pe care le primesc pentru continutul pe care il incarca pe platforma video.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *