Colectivul „Paradis“-muzica este atemporală

Ansamblu de coarde – cum rămâneți mulțumit

Care capcane întâlnim, atunci când invităm un ansamblu de coarde la eveniment. Și cum le evităm.

Cineva optează în favoarea unui DJ, el fiind de trei ori mai ieftin, decât serviciile muzicienilor cu reputație bună. Tradiționaliștii, însă, susțin că track-urile de pe disc nu concurează cu muzica live. Printre ei – și esteți adevărați: ei apreciază melodiile instrumentale clasice. Câtă elegantă capătă evenimentul sedus într-o asemenea ambianță sonoră!

Dar, efectul dorit poate să nu fie atins din câteva motive:

Interpreți începători.
Diploma instituției de profil nu garantează muzică bună. Prestația muzicianului fără experiență în orchestră sau, cel puțin, – ansamblu, poate fi de calitate dubioasă.  

Scurgeri de cadre.
Oamenii nu se rețin mult în colectiv cu atmosferă sumbră sau management inadecvat. Astfel, vă puteți pomeni cu alți instrumentiști, decât cei, pe care i-ați invitat inițial.

Lipsa de experiență.
Chiar dacă este apreciat în orchestră, instrumentistul poate eșua la eveniment privat – fără cunoașterea detaliilor legate de obiceiuri nu va ști ce și când are de făcut în acest sens. Puteți rămâne nemulțumit.

Repertoriu limitat.
Un colectiv cu instrumente cu coarde standard se limitează exclusiv la opere clasice. Gazda trebuie să invite încă un ansamblu sau interpret, dacă forma de celebrare presupune dansurile – fapt resimțit de buget.   

Colectivul „Paradis“: cum evitați capcanele
Toate cinci participante ale colectivului au studii muzicale superioare și sunt soliste: Conducătoarea echipei – fosta solistă a ansamblului „Violonistele Moldovei“; celelalte participante evoluează în Teatrul de Operă și Balet în calitate de acompaniatoare ale grupurilor de instrumente la care cântă.

 

Veți savura muzica interpretată la nivel profesionist înalt.

Timp de șapte ani, cât există colectivul, componența acestuia rămâne intactă – chiar, mai mult: patru dintre participante se cunosc, de când au studiat în același liceu de profil.

Deci, atmosfera între instrumentiste este una caldă – lucru care se va transmite transmite celor din jur..

Colectivul a lucrat la, în jur de 500 evenimente: de scară largă, precum, serbarea a 25 ani ai Republicii Moldova, cu care ocazie instrumentistele au prestat în Ambasada statului nostru din capitala Bulgariei; recepții oficiale din partea Primăriei Chișinăului la Ziua orașului; sărbătorirea Zilei Europei, și, private – nunți, cumătrii, cununii, botezuri, jubilee. Diversitatea nivelurilor, stilurilor si circumstanțelor, în care au lucrat artistele, le-a îmbogățit considerabil cunoștințele.

 

Așadar, instrumentistele pot ajuta pe viitorii soți, fie sa aleagă conducător la nunta, florari, soliști; fie sa-i familiarizeze cu tendințele noi.  

Colectivul nu recunoaște granițele genului, fiind disponibil în trei formate:

cvartetul – se limitează la clasica mondială interpretată la două vioare, viola și violoncel;

сvintetul – include si toba, permițând de a interpreta hituri mondiale în stil rock, pop și soundtrack-urile unor filme celebre;

și electro-duetul – vioara și violoncelul conectate la priză permit interpretarea de cover-uri, opere clasice și moderne prelucrate, compoziții originale compuse pentru grup de instrumente cu coarde.

Doi ani la rând, electro-duetul este invitat sa cânte la „Moldova Dance Festival“.

 

Deci, nu veți retrăi, cum să motivați oaspeții să „rupă“ terenul de dans.

Electro-duetul este Formatul deja a căpătat multi fani, printre care reprezentanții Ambasadei Italiene, din inițiativa cărora duetul a prestat la câteva evenimente, printre care si Săptămâna Bucătăriei Italiene. La fel, electro-duetul se bucura de simpatizarea tinerilor miri – ei, deseori, aleg formatul dat pentru interpretarea piesei la dansul al mirilor.

Alte beneficii ale colaborarii cu „Paradis“

Varietate de prețuri.
Costul serviciilor variază în dependență de format și de necesitatea de a instala aparatajul de reglare a sunetului – cu cât mai mare este numărul participantelor (2, 4 sau 5) sau sala în care se celebrează, cu atât mai scumpă va fi o oră de prestație. Varietatea de prețuri permite clientului să echilibreze cheltuielile în dependență de buget.

Diversitatea de ținute.
Cvartetul evoluează în rochii albe, fiind disponibile și brâuri de diferite culori. Pentru cvintet au fost create câteva ținute mai sofisticate. Duetul presupune un stil dârz, cum ar fi country. Clientul alege ținuta instrumentistelor, în dependență de stil și culoarea evenimentului.

 

Colaborarea cu alți artiști.
Interpreți și dansatori autohtoni cu renume vor suplini la necesitate colectivul. Roxana, Serj Kuzenkoff, Victoria Nikitcenko, Natalia Duminica, Nikorason’g vor fi disponibili, atunci când clientul vrea ceva special.

Cooperarea cu Agențiile.
„Paradis“ sunt, regulat, invitați să presteze la evenimentele organizate de profesioniștii din „Best Event“, „Agentia Marco“,„Event planner Iana Didur“, „Agentia Aura Belle Amour“ etc. Faptul că sunt în lista agențiilor de event de top din Moldova este cea mai bună dovadă pentru client a măiestriei artistelor.

Cunoașterea limbii engleze.
Conducătorul colectivului, Natalia Ermilina, pe lângă faptul ca este interpreta, mai dispune si de studii superioare în traduceri. Cunoașterea limbii engleze la nivel avansat le permite reprezentanților colectivului sa discute pana si cel mai delicate nuanțe cu clienții din străinătate.

Curaj și istețime.
„Paradis“ sunt primele în Moldova care au evoluat în rochii de culoarea albă – până atunci, interpreții la instrumente cu coarde prestau doar în alb-negru. Curajul este de neînlocuit, când mersul evenimentului se abate de la cursul programat.

Cum are loс colaborarea:

  1. Apelati conducatorul Colectivului, Natalia Ermilina (069349393)

Sezonul nunților începe în aprilie și se încheie în octombrie – este important sa comandați muzicienii cu, cel puțin, o lună, înainte de eveniment, intru a nu vă pomeni în situația, când nu sunt disponibili.

  1. Stabiliți o întâlnire preventivă

Deseori, nivelul evenimentului necesită discutarea în prealabil a detaliilor, precum melodiile care vor fi interpretate în momentele-cheie si durata acestora.

  1. Achitați avansul

Astfel, veți garanta că sunteți predispuși serios pentru colaborare. Iar, cea mai bună garanție din partea muzicienilor este reputația lor.

  1. Uitați de orice grijă în legătură cu muzica la eveniment.
  2. e-mail: [email protected]

„Paradis“ își știe meseria!

 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *