A fost creată votca „revoluţionară”, care protejează ficatul de efectele negative ale alcoolului

Votca Bellion este prima băutură alcoolică comercializată, care a fost creată cu ajutorul tehnologiei NTX, ce reduce semnificativ daunele provocate de alcool asupra ficatului şi ADN-ului uman.
 
Antreprenorul indian Harsha Chigurupati şi echipa sa au dezvoltat tehnologia NTX, prin care efectele negative ale alcoolului asupra ficatului şi ADN-ului nu ar mai fi o grijă majoră. NTX este un „amestec brevetat de ingrediente” ce protejează ficatul de efectele negative ale consumului de alcool, fără a altera gustul băuturii. În timpul testelor, tehnologia a reuşit să diminueze efectele negative ale alcoolului cu 93%.
 
Chigurupati susţine că echipa sa a lucrat timp de 10 ani la dezvoltarea tehologiei, proces care a implicat testarea diferitelor proporţii din ingredientele utilizate, glicirizina (un extract din lemn-dulce), manitolul (un diuretic) şi sorbatul de potasiu (aditiv alimentar). „Nimeni nu bea alcool pentru că vrea să-şi distrugă ficatul. Acum, oamenii pot savura plăcerea băuturii fără să-şi afecteze ficatul sau ADN-ul”, a declarat antreprenorul. Conform Natural News, tehnologia deţine în acest moment suficiente dovezi ştiinţifice pentru a susţine afirmaţiile antreprenorului.
 

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *