Lucia Manoila. Lumea fotografiei.

Fotorgaful – este un om al artei, care trăiește în lumea sa. O lume a emoțiilor și culorilor aprinse. Tînăra și talentata Lucia Manoilă se inspiră din propria imaginație, și știe că fotografia are „suflet”. Care e calea spre împlinirea viselor și cum urîtul poate fi frumos, vom afla din interviul ce urmează.

Foto 1

Cum îți amintești primii tăi pași în lumea fotografiei?
Nici acum nu-mi dau seama de unde a început dragostea mea pentru ocupația dată. Din start a fost un simplu joc: de culori aprinse, de lumini. Îmi facea plăcere să interacționez cu oamenii din jurul meu. Și părea atît de greu sa trasmit prin lucrările mele un sentiment sau să descoper un piesaj, care să se combine perfect cu starea lăuntrica a modelului. Fotografia a apărut in viața mea acum cinci ani, cînd am luat în mînă un aparat foto și am realizat că lumea văzută prin obiectiv e una splendidă. Tot atunci mi-am dat seama că fotografia nu e doar ceva, care îți lasă amintiri. E o modalitate de a vedea altfel, decît ceilalți oameni, de a preface un lucru banal într-un lucru ideal.

Foto 2 Foto 3 Foto 4 Foto 5

Cine a fost cel, care ți-a deschis ușile în științiile ale fotografiei?
Învațătorul meu este inspiratia — ea mă face să construiesc imaginea: poate e pentru ca mereu vreau să proiectez ceea ce vad în interiorul unui om, poate e pentru că ochiul meu lăuntric este mai puternic decît cel exterior — nu știu. Dar învatatorul meu e mereu cu mine.

Ce gen de fotografii preferi să faci?
Îmi plac fotografiile-portret, pentru că mereu am fost atrasă de oameni, de expresivitatea lor și de privirile puternice. In ultimul timp, am ocazia de a face deseori fotografii de nunta. Mă inspiră tineri, în ochii cărora văd încredere și dragoste. Fără acești piloni fotografia va fi lipsită de suflet.

Foto 6 Foto 7 Foto 8 Foto 9 Foto 10 Foto 11 Foto 12 Foto 13 Foto 14 Foto 15 Foto 16 Foto 17 Foto 18 Foto 19 Foto 20 Foto 21 Foto 22 Foto 23 Foto 24

Datele de contact: mail: electronica:photoluciam@gmail.com mob: +373 68508857 Lucia Manoila

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *