Enrique Iglesias şi Anna Kournikova vor fi părinţi pentru a treia oară

Zvonurile care circulau de mai multe săptămâni au fost confirmate.

După apariţia imaginilor care îi înfăţişează pe Iglesias şi Kournikova la bordul iahtului lor. În imagini, realizate cu o cameră foto de la mare distanţă, Kournikova, îmbrăcată cu un hanorac foarte larg ce nu-i poate ascunde sarcină destul de avansată, apare alături de cântăreţul spaniol, care poartă un tricou gri şi o şapcă.

În decembrie 2017, cei doi au devenit părinţii gemenilor Lucy şi Nicholas. La momentul respectiv, sarcina a fost menţinută într-un secret total şi nu s-a aflat decât după naşterea bebeluşilor.

De data aceasta, paparazzi din Miami, unde locuiesc Iglesias, Kournikova şi cei doi copii ai lor, sunt în alertă din 7 decembrie, când artistul s-a deplasat la Madrid fără să fie însoţit de familia sa. Emisiunea de televiziune „Al rojo vivo” a postului Telemundo a relatat că Anna Kournikova a rămas în SUA, deoarece este însărcinată în trei luni.

Până la această dată, niciunul dintre ei nu a făcut comentarii legate de imaginile publicate de Hola!. Cea mai recentă imagine a lui Kournikova publicată pe reţelele de socializare a fost cea din octombrie 2019, în care sarcina nu era vizibilă, iar vedeta apare plimbând câinele familiei, Max.

Cântăreţul spaniol, care în ultimii ani a fost în turneu, nu are concerte programate pentru 2020, astfel încât va avea mult timp pentru a se dedica gemenilor şi partenerei sale însărcinate.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *