Descoperă-ți stilul personal împreună cu Beauty salon&trainining by Daria Homutova

Știm că este foarte important să strălucești și să fii remarcată la orice eveniment sau petrecere, iar pentru asta trebuie să arăți impecabil, dar să nu-ți umbrești frumusețea naturală. Beauty Salon&Training by Daria Homutova este cel mai bun aliat la capitolul frumusețe. Aici meșterii profesioniști vor masca micile imperfecțiuni și îți vor evidenția atuurile printr-o aranjare sau make-up profesionist.

img_3818-edit-edit(Daria Homutova)

Beauty Salon&Training by Daria Homutova este locul unde pasiunea pentru frumusețe este exprimată prin profesionalitatea și competența meșterilor care vă oferă următoarele servicii:

— Tunsori (femei și bărbați)

img_3724

Frizerii salonului by Daria Homutova vor deveni cei mai buni prieteni ai părului tău și iată de ce!

„Noi mereu inspirăm clienților noștri cele mai bune modele de tunsori care sunt în trend. Pe lângă aceasta, folosim cele mai moderne produse de îngrijire care vor proteja părul de orice factori negativi.”img_3864-edit

— Coafuri pentru orice evenimente

img_4342-edit-2

„Atunci când coafăm pe cineva pentru un eveniment important, punem accentul pe naturalețe și pe un aspect îngrijit.”

img_3881-edit

— Barbershop

A fi bărbat nu e atât de ușor precum noi ne imaginăm.

img_3989-edit

„O barbă îngrijită poate oferi unui bărbat, pe lângă o ținută impecabilă, o armonie între trăsăturile fizice și personalitate. Noi ne specializăm în acest domeniu pe produse de calitate și meșteri profesioniști care cunosc foarte bine această meserie.”

img_3845

— Make-up

În timpul sezonului estival, suntem mai îndrăznețe și experimentăm cu tot felul de look-uri, dar care sunt tendințele sezonului rece?

img_4086-158-160-161-edit-edit

„Odată cu venirea iernii și a temperaturilor mai scăzute, noi optăm pentru nuanțe mai cuminți, în concordanță cu vremea de afară. Dacă, atunci când avem vre-un

eveniment la care trebuie să strălucim, reconamdăm clientelor noastre un mix între culorile pale și cele intense, pentru a păstra aspectul glamorous.”

img_3822-edit

— Nails Art

„Indiferent că optezi pentru o manichiură clasică, ojă semipermanentă sau o construcție din gel, nail artiștii noștri sunt pregătiți pentru a satisface orice dorințe și idei de nuanțe și design original.”

img_3940

— Extensia genelor

„Extensiile de gene sunt cea mai bună modalitate prin care îţi poţi schimba complet look-ul, noi recomandăm această procedură clientelor noastre foarte des, aceasta oferă privirii mai multă profunzime şi mister.”

img_3859-165-166

— Moldelarea și aranjarea strânenelor

„Pentru rezultate dintre cele mai bune, brow-artiștii noștri folosesc produse de cea mai bună calitate, care nu dăunează zonei ochilor și are proprietăți de îngrjire și protecție a pielii.”

img_3877-edit

— Îngrijirea picioarelor

Dacă vă confruntați cu călcâie crăpate, fisuri adânci sau unghii încărnate specialiștii salonului by Daria Homutova vă vin în ajutor!

img_3932-edit

„Atunci când ne confruntăm cu o asemenea problemă, este necesar să ne adresăm unui specialist. În salonul nostru, puteți trata toate problemele într-un termen rapid de timp și cu produse absolut naturale, care nu provoacă alergie.”

img_3856-edit

— Epilare cu laser dioda

„Problema frecventă cu care se confruntă o mulțime de femei este aceea a firelor de păr crescute sub piele. Acestea nu sunt doar inestetice, ci deseori duc la infectarea zonei, însoțite de durere. Pentru a vă putea bucura de o piele cu adevărat fină și catifelată, în salonul by Daria Homutova, această problemă este ușor rezolvabilă cu ajutorul celor mai performante modalități precum, eliparea cu laser.”

img_3914-edit

— Epilare cu sugaring și ceară

Pentru a avea un corp absolut neted o soluție perfectă ar putea fi și epilarea cu sugaring sau ceară.

Avantajele epilării: Efect durabil Pielea devine mai catifelată și sănătoasă Procesul este rapid Nu provoacă durere.

Dorești să înveți ceva nou, să obții o experiență în doemiul frumuseții și o nouă profesie? Beauty Salon&Training by Daria Homutova îți oferă această șansă! Nu rata, înscrie-te acum la cursurile de frumusețe:
— Nails art
— Pedichiura
— Make-up
— Brow artist

img_4159-edit

Înscriete la cursurile de perfecțiune și descoperă arta frumuseții estetice!

Contacte: 0699 82 300
Adresa: Chisinau, str. Cuza-Voda 30/1
Rețele sociale
Facebook
Instagram
Site
Ok.ru

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *