ZIUA UȘILOR DESCHISE LA AISE

PENTRU TOȚI CEI CARE SUNT INTERESAȚI SĂ STUDIEZE LIMBA ENGLEZĂ ÎNTR-UN MOD INOVATOR ȘI CREATIV

În prag de an școlar, Academia de Inovare și Schimbare prin Educație (AISE) (www.aice.md), care a lansat recent o serie de cusruri de limba engleză inovatoare și creative pentru tineri și adulți (www.aise.md ), își deschide ușile sâmbătă, 9 septembrie, între orele 11.00-17.00, pentru a oferi o zi plină de traininguri, ateliere și lecții gratuite tuturor celor care doresc să studieze limba engleză prin intermediul celor mai noi metodici și tehnici de predare.

Împreună cu noi veți dezvolta mult mai mult decât doar competențe linvistice! Veți afla cum puteți elabora un CV impresionant în limba engleză și veți învăța cum puteți livra o prezentare eficientă în limba engleză cu ajutorul instrumentelor web. De asemenea, am inclus în program lecții gratuite de public speaking în limba engleză, de management și leadership în limba engleză dar și lecții gratuite de limba engleză pentru elevi/tineri cu utilizarea materialelor National Geographic și TED Talks. Vom organiza lecții gratuite pe tema managementului proiectelor în limba engleză și îi vom ajuta pe elevi și studenți să elaboreze un eseu persuaziv în limba engleză. La final de zi vom organiza și o tombolă cu premii pentru toți participanții.

Vă așteptăm sâmbătă, 9 septembrie, la sediul AISE situat pe str. Tricolorului 37/B – puteți participa la oricare dintre sesiunile din orarul de mai jos. Pentru a vă înregistra și primi un certificate de participare, vă rugăm să completați chestionarul online Ziua Ușilor Deschise la AISE.

 

11.00-12.20

Cum să creezi un CV impresionant în limba engleză

 

 

 

11.00-12.20

Lecție gratuită de limba engleză pentru începători

 

13.00-14.20

Cum livrăm o prezentare eficientă în limba engleză cu ajutorul instrumentelor web

 

13.00-14.20

Lecție gratuită de public speaking în limba engleză

 

14.30-15.50

Lecție gratuită de

Management și Leadership în limba engleză

 

14.30-15.50

Lecție gratuită de limba engleză pentru elevi/studenți

Cum să elaborăm un eseu persuaziv în limba engleză

 

16.00-17.00

Lecție gratuită

Managementul proiectelor în limba engleză

 

16.00-17.00

Lecție gratuită de limba engleză pentru elevi/tineri cu utilizarea materialelor National Geographic și TED Talks

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *