YouTube pregătește emisiuni, transmise prin serviciul cu plată YouTube Red

Platforma digitală YouTube va dezvolta serviciul său cu plată YouTube Red care va produce numeroase emisiuni, dintre care una de ficțiune ce va fi realizată de actorul american Dwayne Johnson, a anunțat responsabila de creare a conținutului pentru piața internațională de televiziune, relatează AFP citat de Agerpes.

Noi identificăm starurile și genurile cele mai urmărite pe YouTube și investițiile în conținutul dorit de fani, a explicat Susanne Daniels de la Cannes, sudul Franței.

Fostul luptător Dwayne Johnson, devenit cel mai bine plătit actor de la Hollywood, va fi coproducător al emisiunii Lifeline (opt emisiuni a câte 30 de minute), despre asiguratori care călătoresc în timp pentru a evita moartea clienților lor. Seria, care este prevăzută pentru anul 2017, va fi realizată de creatorii și artiștii de la Corridor Digital (care au 4 milioane de abonați pe canalul lor de pe YouTube), care sunt specializați în realizarea efectelor speciale.

YouTube a cerut de asemenea lui Doug Liman, regizorul primului film al seriei Jason Bourne, să realizeze o serie fantastică despre o tânără care descoperă că se poate teleporta.

Aceste proiecte se alătură adaptării francizei »Sexy Dance», care după ce a cunoscut succesul în box office-ul american va fi prima serie produsă de filiala gigantului Google.

YouTube, al cărui număr de utilizatori depășește un miliard, susține intensificarea colaborărilor între producătorii video și studiourile de la Hollywood, potrivit lui Susanne Daniels.YouTube Red a fost lansat în 2015 cu numeroase proiecte care sunt realizate chiar de utilizatorii platformei YouTube. Serviciul este disponibil în SUA, Australia, Mexic și Noua Zeelandă, urmând a fi disponibil și în alte state până la finalul anului.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *