Xenia Deli, lăudată în Rusia: Moldoveanca a acceptat să se filmeze gratis…

Top-modelul Xenia Deli este lăudată de presa de la Moscova, după ce a acceptat să apară pe post de eroină, în clipul de debut al interpretului rus Roma Stein.

Life.ru scrie că moldoveanca a zburat la Moscova, pentru câteva zile, special ca să filmeze pentru videoclipul tânărului interpret.

Partea apreciabilă este că frumoasa Xenia Deli a acceptat să participe la acest proiect, fără onorariu.

Soţia milionarului egiptean a făcut cunoştinţă cu Roma Stein, un tânăr care a crescut într-un orfelinat din Smolensk, pe una din reţelele de socializare, scrie Moldova.org.

Cântăreţul de 21 de ani a fost mulţi ani fanul frumoasei moldovence, de aceea i-a propus Xeniei Deli să apară în clipul său de debut.

pl-125-696x668

El i-a povestit în linii generale istoria vieţii sale, iar frumoasa moldoveancă nu a stat prea mult pe gânduri şi a acceptat să filmeze pe gratis pentru videoclipul tânărului.

Sunt originară dintr-o mică localitate din Moldova şi ştiu cum e să începi propria carieră fără sprijin, mai ales că Roma este orfan. Cred că el a meritat puţină magie, de aceea am decis să-l ajut şi am acceptat să apar în clipul lui de debut”, a menţionat Xenia Deli.

 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *