Vărul prințului Harry, cel mai rîvnit burlac din Marea Britanie

Acum că prințul Harry a ieșit oficial din rîndul burlacilor, fanii familiei regale au pus ochii pe un alt bărbat.

Este vorba despre nepotul prințesei Diana, viitorul conte Louis Spencer.

Vicontele Althorp, Louis Spencer, a atras atenția zecilor de telespectatori care au urmărit, sîmbătă, 19 mai, nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle.

Louis, de 24 de ani, a apărut la evenimentul regal însoțit de surorile sale, Lady Kitty Spencer și Lady Eliza, și de mama lui, Victoria Aitken.

După apariția fermecătoare a tînărului, sute de fani ai familiei regale au dat buzna pe rețelele de socializare, unde au comentat că Louis a devenit cel mai rîvnit burlac din rîndul aristrocraților.

Louis Spencer, nepotul Prințesei Diana

Una dintre internaute a scris: „Din moment ce nu îl mai pot avea pe Harry, am pus ochii pe vărul lui, Louis Spencer”. Printre comentariile pe care le-au făcut prezențele feminine pe rețelele de socializare au fost: „Cred că m-am îndrăgostit”, „Salut Louis Spencer, ești singur? Poate mă suni”.

Louis, care va deveni Contele Spencer după moartea tatălui său, este unul dintre cei trei nepoți ai Prințesei Diana. Charles Edward Maurice Spencer, al IX lea Conte Spencer, tatăl lui Louis, a fost fratele cel mic al Dianei. Vicontele a studiat la Universitatea din Edinburgh și a crescut alături de surorile lui la Cape Town.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *