Trezește-te frumoasă, alege extensia genelor by „Caramels lash Studio”

Dacă la bărbați diminețile încep doar cu o cafea, la femei lucrurile stau complet diferit. Dimineața unei femei începe cu aplicarea machiajului. Este cel mai responsabil și culminant moment înainte de a ieși din casă!

Pentru a face diminețile mai plăcute, Ira Caramel vine cu o soluție perfectă. Extensia genelor este, bănuiesc, cea mai eficientă și comodă rezolvare pentru fiecare femeie.

img_3808a-1

 

SPLENDID: Ce este CARAMELS Studio?

Ira Caramels: Caramels Studio este locul în care clientele devin mai fericite atunci când se privesc în oglindă. Este locul unde mă regăsesc și primesc maximă satisfacție, atât fizică cât și morală. Este locul unde clientele se simt răsfățate și mereu cu drag asteptate.
Caramels lash Studio” nu este un salon ca toate celelalte. Aici lucrez doar eu și mă ocup doar de extensia genelor.

S.: Dar de ce ați decis să oferiți servicii doar de extensie a genelor?

I.C.: Mereu am fost activă și mă interesa tot nou și neordinar din industia frumuseții. Cu aproximativ 15 ani în urmă am început sa fac make-up și peste un an m-am plictisit. Apoi am încercat activitatea de cosmetolog, dar am renunțat și aici. Am mai avut diverse job-uri după care a urmat familia, copiii și m-am dedicat lor. Peste o perioadă de timp am aflat de extensia genelor, a doua zi m-am înscris la cursuri. M-a captivat momental, astfel am început să practic această profesie ca pe un hobby.

picsart_06-07-12-44-59

S.: De ce „Caramel”, are o simbolistică specială?

I.C.: Ador caramelele încă de mică, au fost și defapt sunt preferatele dulciuri. În aceste dulciuri regăsesc și femeile, deoarece le consider ca niște caramele, mici și dulci, de care nu te saturi niciodată.

S.: Cum ați obținut primii clienți, vă sunt și până acum fideli?

I.C.: Atunci când stai cu copilul mic acasă nu prea ai posibilitatea de a începe un serviciu, și astfel lucram acasă. Incetul cu incetul am ajuns să fiu ocupată toată ziua. Atunci am decis că trebuie să mă ridic pe o noua treaptă. Mi-a apărut ideea de a găsesi un loc confortabil pe care să-l amenajez astfel, încât orice femeie, indiferent de vîrstă și statut, să se simte relaxată. Prima mea clientă îmi este și până în prezent fidelă. Am avut mâna usoară cum se zice.

picsart_06-07-12-04-02

S.: Ce servicii propuneți clientelor?

I.C.: Absolut toate tipurile de extensie. Fir cu fir, 2D, 3D, 4D, 5D, hollywood, russian mega volume. De asemenea aplicăm și gene colorate, cum ar fi cele cafenii, care au un aspect foarte natural.

S.: Acum întâlnim tot mai multe saloane cu astfel de prestații, prin ce se deosebește „Caramel Lash Studio”?

I.C.: În primul rând pot să zic că experiența de peste 5 ani în acest domeniu este deja un argument forte. Am încercat multe și de toate. Am experimentat destul de mult ca pânală la urmă să găsesc și metode de aplicare convenabile, mai usoare, eficiente și am de gând să experimentez în continuare, astfel perfecționând meseria. În al doilea rând nu mă opresc să fac doar un tip de extensie. Le îndeplinesc pe toate. Adică orice preferință a clientului eu o realizez! Fie ca e 2D sau chiar 5D și mega volume. Fiecare femeie care vine la Caramels Studio pleacă mulțumită și mai frumoasă. Noi împreună alegem tipul extensiei, marimea astfel încât să obținem cel mai bun rezultat. În al treilea si nu ultimul rând, garantez profesionalism și o abordare cât se poate de serioasă față de fiecare dorință a clientei.

img_20170607_010208_837

S.: Bloggerițele acum sau împărțit în două tabere, unele afirmă că extensia genelor dăunează, celelate spun că nu au niciun efect negativ. Cărei tabere vă alăturați dvs?

I.C.: Extensia genelor nu dăunează în cazul în care nu se exagerează cu tipul de extensie aplicate pe genele naturale, care la fiecare persoană sunt diferite și care au capacitatea de a rezista lejer extensiei corect alese pentru fiecare client. Se întâmplă deseori ca domnișoarele să ceară un mega volum, dar având gene slabe sau deterioarate dupa altă extensie la alt meșter. În acest caz urmările vor fi negative astfel provocând daune genelor, dar și dispoziția clientei. Așa gene vor cădea repede și mai greu se vor restabili. Dacă totuși insistă, atunci refuz indiscutabil. Dar deseori ele accepta și alungim genele cu un tip mai natural, cum ar fi 2D sau 3D. Dupa 3-4 extensii la rând eu recomand o pauza, de minim 2 saptamini, pentru a da voie genelor naturale să se rgenereze în mod natural folosind ulei de ricin pentru a-și reveni.

S.: Planificați să vă extindeți serviciile?

I.C.: Nu mai fac altceva decit extensia genelor, deoarece iubesc la nebunie lucrul pe care îl fac și sunt peste 5 ani în care nu obosesc să fac acest lucru la fel cu aceeași plăcere și pasiune ca la început.

img_1349a

Pagină Facebook
Pagina Facebook Ira

#caramel #lasjhstudio #beauty #extensie #gene #chisinau #moldova #наращивание #ресницы

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *