Televiziunea Facebook începe să transmită de la jumătatea lunii viitoare

După câteva luni de speculații pe marginea efortului celor de la Facebook de a crea conținut original, serviciul Facebook TV e mai aproape ca niciodată.

Gigantul fondat de Mark Zuckerberg caută în permanență noi soluții pentru a deveni cel mai periculos viciu al secolului 21. Din punctul de vedere al oficialilor companiei, ar fi ideal să ai o fereastră de Facebook deschisă în permanență, pe fiecare ecran din jurul tău. În acest scop, se pare că vom vedea în curând foarte mult conținut video original pe rețeaua de socializare agregat într-un format intitulat Facebook TV.

Conform celor de la Bloomberg, în mai puțin de două săptămâni, ar trebui să se lanseze în mod oficial conceptul de Facebook TV. Inițial, va consta în clipuri video de la terți, dar conținutul original creat de către compania americană pentru a-ți ajunge în News Feed nu ar trebui să întârzie foarte mult.

Facebook nu-și propune să devină peste noapte o alternativă pentru Netflix sau Hbo, dar un pas infim în această direcție se va reflecta cu siguranță într-o creștere a utilizatorilor. În prima parte a implementării proiectului, va fi vorba de așa numitele spotlight shows. Acestea vor avea maxim 10 minute și ar trebui să ajungă online până la mijlocul lunii august.

Aparent, Facebook a solicitat deja partenerilor săi să livreze clipurile episodice ce vor fi livrate în spatele brandului Facebook TV. Lista de parteneri care ajuns deja online îi include pe cei de la BuzzFeed, Vox Media, Group Nine Media și nu numai. Proiectul pe termen este lung este ca Facebook să nu întârzie prea mult producerea propriilor seriale formate din episoade de 30 de minute.

Inițial, s-a crezut că Facebook TV ar trebui să ajungă la utilizatori în iunie, dar lansarea a trebui amânată din motive necunoscute. În privința locului efectiv al noilor clipuri în interfața Facebook, acestea se pare că, cel puțin pe desktopuri, vor apărea în dreapta News Feed-ului.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *