„SunStroke Project” planifică un concert la care să invite și participanți de la Eurovision 2017

Reprezentanții Republicii Moldova la ediția din acest an a concursului Eurovision, trupa „SunStroke Project”, planifică un concert la care să invite și câțiva interpreți cu care au concurat pe scena de la Kiev.

Potrivit membrilor trupei, concertul ar urma să aibă loc în această toamnă. Ei nu au menționat însă despre ce interpreți este vorba.

Întrebați care au fost favoriții loc în competiția din acest an a concursului Eurovision, membrii trupei au menționat reprezentanții Suediei, ai Armeniei, României și Spaniei.

„Nimeni nu a avut numere proaste, toți vocaliștii au fost foarte buni și mulți au făcut investiții serioase în show”, au menționat membrii „SunStroke Project”.

Băieții au spus că au planuri mari pentru această vară, pe 5 iunie vor merge la Paris, unde sunt invitați la un talk show de la un canal de televiziune din Franța, iar ulterior, vor avea un turneu prin Europa.

Menționăm că la ediția din acest an a concursului Eurovision, trupa „SunStroke Project” s-a clasat pe locul trei, acesta fiind cel mai bun rezultat al Republicii Moldova de când a intrat în competiție.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *