Studii gratuite în SUA pentru elevii din Moldova

Elevii claselor a IX-XI-a, născuți în perioada 1 ianuarie 2001 – 15 iulie 2003, își pot depune dosarele pentru participare la Programului de schimb academic – FLEX 2018-2019, finanțat în întregime de Guvernul SUA, care oferă elevilor posibilitatea de a petrece un an academic în SUA.

Participanții își vor face studiile în unul din liceele din SUA și vor trăi într-o familie gazdă americană. Programul se desfășoară în bază de concurs deschis, finaliștii fiind selectați de către o comisie independentă din SUA, alcătuită din experți în domeniul învățământului internațional și al schimbului academic.

De asemenea, candidații trebuie să se prezinte la unul din centrele de testare cu certificatul de naștere, buletinul de identitate sau pașaportul internațional  (în original), cu o fotografie tip document 4×5 recentă și un pix sau creion.

Testările vor avea loc în 15 locații din Republica Moldova, în perioada 14 septembrie-13 octombrie 2017, iar lista poate fi găsită pe site-ul: www.americancouncils.md.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *