Stradă din sectorul Botanica va fi închisă

Pe parcursul zilei de astăzi.

O porțiune a străzii N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal  și bd. Dacia va fi închisă azi, în intervalul orelor 08:00 – 22:00. Potrivit Primăriei Chișinău, circulația transportului pe această stradă va fi sistată în legătură cu desfășurarea lucrărilor de asfaltare a carosabilului.

Autoritățile planifică să asfalteze 11 000 m² de drum: „Artera de circulație este inclusă în Programul municipal 2019 de reabilitare a infrastructurii rutiere de pe 10 străzi din capitală”, se menționează într-un comunicat de la Primăria Chișinău. Pe durata executării lucrărilor planificate pe str. N. Zelinski, tronsonul cuprins între bd. Decebal și bd. Dacia, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează.

Ruta de troleibuzul nr. 4: în direcția sectorului Botanica – de pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfînt pe str. Ciuflea, bd. Dacia (viaduct), str. Hristo Botev și în continuare pe traseele stabilite; retur – pe același traseu. Ruta de microbuz nr. 113: în direcția sectorului Centru – de pe bd. Cuza – Vodă pe bd. Dacia, str. București și în continuare pe traseul stabilit; retur – pe același traseu. Conducătorii auto care traversează zona, sînt îndemnaţi să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească tronsonul respectiv.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *