Prinţul George a furat din nou toate privirile

A arătat ca un militar, dar Prinţesa Charlotte nu a fost impresionată.

Zilele trecute, familia regală din Marea Britanie a participat la o nouă nuntă, iar cel care a fost în centrul atenţiei a fost nimeni altul decât micul Prinţ George.

Sophie Carter, una dintre cele mai bune prietene a lui Kate Middleton, s-a căsătorit în Norfolk cu alesul ei, Robert Suggs, iar copiii mai mari ai lui Kate Middleton cu Prinţului William au fost domnişori de onoare, la cererea expresă a miresei.

Cum era de aşteptat, ochii au fost aţintiţi pe cei doi micuţi, iar cel care a atras toate privirile a fost Prinţul George.

Îmbrăcat aproape în totalitate în alb, cu dres, cămaşă şi pantofi de această culoare, micul prinţ a semănat cu un militar, după cum notează jurnaliştii de la Daily Mail.
Singurul articol vestimentar de altă culoare pe care George l-a purtat au fost pantalonii, care erau bleu.

Prinţul George a stârnit amuzamentul tuturor celor din jur, în special al mamei sale, Kate Middleton, însă a fost şi o persoană care nu a fost impresionată deloc de mersul de militar al micuţului, dar nici de jocurile pe care el le făcea: chiar sora lui, Prinţesa Charlotte, care se uita indiferentă la fratele ei.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *