Pasagerii pot semnala online problemele observate în troleibuzele din capital

Sesizările vor putea fi expediate Regiei Transport Electric.

De astăzi, pasagerii pot semnala online problemele pe care le observă în activitatea troleibuzelor din capitală. Sesizările vor putea fi expediate Regiei Transport Electric (RTEC) chiar în timpul călătoriei, prin scanarea unor QR-coduri care au fost afișate în ultimele două zile în fiecare unitate de transport.

Astfel, cu ajutorul telefonului mobil pasagerii vor putea scana QR-codul amplasat în troleibuze în locuri vizibile. Ulterior, utilizatorul va redirecționat către un document în care va trebui să indice numărul unității de transport, ora și problema abordată. Documentul respectiv va putea fi transmis prin e-mail la adresa RTEC, iar angajații întreprinderii vor examina sesizarea.

Printre problemele care vor putea fi semnalate în acest fel de pasageri se numără respectarea graficului de către troleibuze, incidente cu implicarea personalului, accidente rutiere. Autorul petiției se poate legitima indicând numele, prenumele sau poate rămâne anonim.

Dorin Ciornîi, șeful Î.M. „Regia Transport Electric”, a declarat că inițiativa vine să creeze un dialog constructiv cu pasagerii, în scopul îmbunătățirii serviciilor prestate de către întreprindere. 

Potrivit primăriei capitalei, QR-coduri sunt instalate în 313 unități de transport ale RTEC. 

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *