“OCULUS PRIM” — Meritati tot ce e mai bun!

“Iubiți sănătatea, că-i mai bună decât toate!”, parafrazând acest indemn popular, pot spune ca daca ai sanatate, ai si frumusete, ai o stare fizica buna, pofta de a trai si dragoste suficienta pentru a o impartasi cu toata familia si prietenii; iar banii, cariera, casa si masina vin si ele mai tarziu, de la sine.

Foto 1

Specialistii oftalmologi de la CM “Oculus prim” va daruie o privire minunata si stralucitoare.
Centru Medical “ Oculus Prim” impresioneaza in mod placut prin spatiile elegante si confortabile, prin cel mai performant aparataj si servicii medicale de excelenta. Oculus Prim va ofera cele mai bune servicii oftalmologice, gastroenterologice si neurologice, cat si tratament fizioterapeutic . Mai mult decat atat Oculus Prim este singura clinica privata destinata copiilor de la 0 la 18 ani. Pentru fiecare pacient se elaboreaza un program individual de tratament, tinand cont de varsta, caracterul si modul de viata ale fiecarei persoane. Centrul medical Oculus Prim a fost înființat din dorința de a oferi servicii medicale la standarde ridicate. Ne dezvoltăm în permanența pentru a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical. Sănătatea este profesia și pasiunea noastră, iar obiectivul nostru este să imbunătățim calitatea vieții fiecărui pacient care ne trece pragul.

Foto 2

Vederea este cea mai importanta senzatie cu ajutorul careia noi admiram si cunoastem tot ce se intampla in jurul nostru. Insa uneori trebuie sa efectuam si o consultatie profesionala oftalmologica pentru corectarea acestei senzatii.” Oculus Prim” va ofera consultatia celor mai buni specialisti cu tratament exclusiv in sfera oftalmologica.

1)Diagnosticul computeriazat performant al patologiilor oftalimologice (miopie, hipermetropie, strabism, ambliopie, keratoconus, patologii inflamatorii, glaucomul, cataracta, retinopatia diabetica).

2)Tratament fizioterapeutic (metode unice patentate si aparataj modern)

3) O metoda neinvazivă temporară de corecţie a miopiei prin intermediul lentilelor de contact dure speciale care opreste progresia miopiei. Terapie refractiva ( Lentile de Noapte produse de compania Americana Paragon).

4) Americana Paragon pentru prima data sunt prezente in Moldova Corectarea vederii (Keratoconus).

5) In cadrul CM” Oculus Prim” beneficiati de tratament laser care la momentul actual este cea mai intacta si non-invaziva metoda in tratamentul
Miopiei, Glaucomului ,Retinopatiei diabetic, Cataractei secundare.

Foto 3

Gastroenterologia este de asemenea o ramura principala a activitatii CM Oculus Prim. Se mai intampla din cand in cand sa simtiti o jena in capul pieptului sau sub coaste, mai mult spre partea stanga, iar acest disconfort sa fie strans legat de alimentatie.

La momentul actual aproape 30% dintre oameni se confrunta cu balonarea abdominala macar o data in viata. Desi este o senzatie care, teoretic, nu persista timp indelungat, simptomele pot fi extrem de neplacute, incluzand: zgomote abdominale, eructatii, crampe, flatulenta si abdomen proeminent. Specialist gastrolog in cadrul centrului nostru va va ajuta sa va restabiliti sanatatea fara durere si senzatii neplacute.

In mijlocul universului nostru este si va ramine pacientul dar in primul rind copii nostri. Copii cresc rapid dar cresc oare și sănătos? Obișnuiți-vă copiii să nu plece la școală înainte să servească micul dejun, cea mai importantă masă a zilei. Lactatele, cerealele, fructele sunt ideale pentru a le oferi școlarilor un start bun. Evitați dulciurile, cornurile cu aditivi, margarina «bogată» în E-uri pe pâine sau mezelurile grase.

Mici sfaturi de la gastrologul CM Oculus Prim pentru toti:
1. Mănâncă mere. Datorită lor intestinele lucrează mai rapid şi eficient.
2. Ferește-te de banane. Conţin foarte mult amidon care este depus foarte uşor de organism sub formă de grăsimi.
3. Nu bea după mese. Lichidele dizolvă sucul gastric şi fac ca, organele să lucreze mai lent.
4. Nu mânca înainte de somn. Reţine, că organismul noaptea arde mai puţine calorii decât ziua.

Cu ajutorul echipei noastre, prin serviciile inovative si tehnologie de ultima ora, dorim ca pacientii nostri sa uite ca se afla intr-un proces de tratament si sa se simta practic “ca acasa”.

Foto 4 Foto 5

Pentru a avea un corp sanatos si un rezultat mai rapid, dar si eficient puteti opta pentru un DRENAJ LIMFATIC profesional care activează circulația limfei de a lungul vaselor limfatice și ajută la detoxifierea organismului care vi se propune in CM Oculus Prim. O procedura nedurerasa care va daruie frumusete si senzatii mult mai placute. “Oculus Prim” colaboreaza cu mai multi parteneri, printre care este compania Germana “Oculus”, lider in producerea aparatajului oftalmologic , compania Italiana Soleko- lider in producerea solutiilor pentru lentilele de contact cu acid hialuronic care oferă hidratare de lubrifiant natural,curațare profundă,dezinfectant eficient, producatorul lentilelor de contact color: sferic, toric, multifocal, multifocaltoric; compania Americana “ Paragon Vision Sciences”, producatorul numarul unu al lentililor ortokeratologice.

Clinica a fost gandita astfel incat sa ofere ceea ce ne-am fi dorit noi sa gasim intr-o institutie medicala de elita, explica Angelica Jardan directorul general al centrului medical. Obiectivul nostru este sa imbunatatim calitatea vietii fiecarui pacient care ne trece pragul.

Str.Alexandru cel Bun 108/1
Tel/ fax: 022-83-70-60 tel: 022-83-70-63
Mob: 060211160
www.oculusprim.com

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *