O singură semifinală în acest an la Eurovision 2017

Regulile etapei naţionale a concursului Eurovision s-au schimbat.
 
Anul acesta vom avea doar o semifinală şi nu două, ca în anii trecuţi. Despre acest lucru a comunicat producătorul general al postului Moldova 1, Leonid Melnic, în cadrul emisiunii „Cine vine la noi?”
 

Prima etapă o vor constitui audițiile live de pe 21 ianuarie, ce vor putea fi urmărite la Moldova 2. Din toți concurenții vor fi selectați 14 interpreți, care vor participa în semifinală. La această etapă juriul va selecta concurenții fără ajutorul publicului. În semifinală, patru interpreți care vor acumula cele mai multe puncte  vor fi selectați de juriu și încă patru vor fi aleși de telespectatori. Acești opt concurenți aleși se vor bate în finală pentru dreptul de a reprezenta țara la Eurovision Song Contest la Kiev.

Toți doritorii de a reprezenta Republica Moldova la Kiev pot depune dosarele până pe 18 ianuarie la anticamera Moldova 1, str. Hâncești, 64, dar și on-line pe adresa eurovision@trm.md. Toate formularele de participare și regulamentul pot fi găsite pe site-ul Companiei, www.trm.md.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *