Motivul pentru care este recomandat să alegi vin în loc de cafea atunci când călătoreşti cu avionul

Poate te-ai întrebat de multe ori de ce cafeaua din avion are un gust ciudat. Află care sunt motivele pentru acest lucru şi de ce este recomandat să alegi vinul atunci când zbori.

Din cauza diferenţelor de fus orar şi a efectelor zborului este imposibil să nu te simţi obosit în timpul călătoriei. Aşa apare nevoia de a consuma cafea. Totuşi, există o problemă atunci când alegi să-ţi restabileşti echilibrul energetic în acest mod: cafeaua nu este de cea mai bună calitate în avion, scrie The Independent.

Motivele pentru care cafeaua are un gust diferit în avion: Calitatea apei Apa folosită pentru prepararea cafelei provine din acelaşi rezervor în care stă apa pe care o folosiţi pentru a vă spăla mâinile în baie şi, aparent, nu este de cea mai bună calitate. Modul de preparare La 10.000 de metri apa se fierbe la o temperatură mult mai scăzută, aroma cafelei având de suferit. Slăbirea intensităţii gustului Nu este numai vina calităţii cafelei, inclusiv gusturile tale pot fi modificate din cauza presiunii cabinei, aerului uscat şi altitudinii, ceea ce slăbeşte intensitate gustului. Motivul pentru care ar trebui să înlocuiţi cafeaua cu vin Totuşi nu trebuie să fiţi dezamăgiţi.

O alternativă mult mai bună este vinul, care se dovedeşte a-şi îmbunătăţi calităţile la altitudine, este de părere Jordan Salcito, director al secţiei de vinuri a restaurantelor Momofuku. „Ca regulă generală, vinul va avea un gust mai bun la altitudine. Acest lucru se datorează aceloraşi motive care fac ca gustul cafelei să fie mai rău: presiunea aerului uscat şi a cabinei“, a spus acesta.

„Cabinele de aviaţie sunt incredibil de uscate. Cu cât este mai uscat mediul înconjurător, cu atât mai slab este sistemul vostru olfactiv, ceea ce vă împiedică să simţiţi complexitatea gustului“, a spus Andrea Robinson, maestru somelier. Experţii recomandă consumul unui vin alb spumos, cu o aromă puternică.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *