Morgan Freeman împrumută vocea sa sistemului de inteligență artificială Jarvis

Celebrul actor Morgan Freeman va împrumuta vocea sa noului sistem de inteligență artificială Jarvis care va gestiona casa fondatorului și directorului excutiv al Facebook, Mark Zuckerberg, a dezvăluit acesta din urmă conform UPI.com.

Zuckerberg a distribuit un amuzant videoclip scurt în mediul online în care ilustrează o parte din funcțiile sistemului Jarvis inclusiv sunetul vocii lui Freeman care oferă informații și răspunde la anumite cerințe ale lui Zuckerberg.

În luna octombrie Zuckerberg a cerut mai multe sugestii privind persoana care să împrumute vocea sa sistemului de inteligență artificială de management al casei sale și chiar dacă a primit o propunere mai mult în glumă din partea lui Robert Downey Jr. publicul l-a propus în mod covârșitor pe Morgan Freeman.

Într-un interviu pentru Fast Company despre Jarvis, Zuckerberg a spus că nu a luat în calcul ca Morgan Freeman să fie cel care asigură vocea sistemului Jarvis până când l-a întâlnit în persoană la gala Breakthrough Awards în luna decembrie.

L-am strigat și i-am propus ca el să fie cel care asigură vocea sistemului Jarvis așa cum au recomandat mii de oameni, a spus Zuckerberg.

Actorul a acceptat propunerea fondatorului Facebook și va înregistra câteva comenzi prestabilite ale sistemului Jarvis. Deocamdată, niciuna dintre părți nu a specificat dacă Morgan Freeman va fi recompensat financiar pentru acest demers.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *