Keanu Reeves şi-a lăsat amprentele în cimentul de la Hollywood

Reeves este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood.

Keanu Reeves, cunoscut în special pentru interpretarea rolului Neo din trilogia »The Matrix», a primit marţi unul dintre cele mai vechi privilegii de la Hollywood, actorul lăsându-şi amprentele mâinilor şi picioarelor în cimentul din faţa TCL Chinese Theatre din California.

Născut în 1964 şi crescut în New York şi Toronto, Reeves s-a afirmat în lumea divertismentului prin rolurile interpretate în mai multe filme de succes de la Hollywood, precum »Point Break» (1991), »Speed» (1994), trilogia »The Matrix» (1999-2003) şi franciza »John Wick» (2014-2019).

Reeves este unul dintre cele mai căutate staruri de la Hollywood, el aflându-se în topul actorilor cu cele mai mari încasări la box office.

»Am făcut parte din filmele bine primite şi sunt foarte recunoscător», a declarat el în cadrul ceremoniei din faţa TCL Chinese Theatre. »Ele mi-au schimbat viaţa. Ele mi-au dat viaţă. Ele mi-au oferit viaţă. Şi sunt foarte recunoscător faţă de oamenii care s-au bucurat de aceste filme», a adăugat vedeta.

»Fără susţinerea voastră, eu nu m-aş afla aici», a mai spus Reeves.

Înconjurat de prieteni, fani, colegi cu care a împărţit platourile de filmare şi de alte staruri de la Hollywood, printre care s-au numărat Halle Berry şi Laurence Fishburne, Reeves şi-a lăsat amprentele mâinilor şi picioarelor în ciment.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *