Karl Lagerfeld va fi omagiat la Paris în data de 20 iunie

Numeroase personalităţi din întreaga lume vor participa la acest eveniment.

Un eveniment omagial dedicat lui Karl Lagerfeld, care a murit la data de 19 februarie, va avea loc la 20 iunie în Paris, la Grand Palais, au anunţat marţi casele Chanel, Fendi şi Karl Lagerfeld.

«Acest eveniment unic va evidenţia moştenirea artistului şi creativitatea sa fără precedent, care merge dincolo de modă şi include designul, fotografia, ilustraţia», au subliniat cele trei case de modă în cadrul cărora Karl Lagerleld a fost director artistic.

Numeroase personalităţi din întreaga lume vor participa la acest eveniment, potrivit aceleiaşi surse.

«Omul Renaşterii» va fi sărbătorit printr-un «mozaic de videoclipuri realizate de-a lungul vieţii sale şi mai multe interviuri scurte oferite de numeroase personalităţi apropiate de el», cu o contribuţie din partea «actorilor, muzicienilor şi dansatorilor cărora le admira munca» şi care «vor interpreta o parte din muzica şi literatura pe care le iubea atât de mult», a declarat Robert Carsen, responsabil cu organizarea acestui eveniment.

«O înmormântare? Mai degrabă mor!», a declarat în glumă Karl Lagerfeld, într-un interviu acordat revistei Numéro în 2018, referitor la funeraliile publice ale rockstar-ului francez Johnny Hallyday de la sfârşitul anului 2017.

Conform dorinţei sale, creatorul a fost incinerat şi nicio ceremonie religioasă sau ceremonie publică de omagiere nu au fost organizate după moartea sa survenită la 19 februarie, la vârsta de 85 de ani.

La data de 5 martie, prima defilare a casei Chanel organizată după moartea sa, sub acoperişul de sticlă al Grand Palais, a început cu un minut de reculegere şi s-a încheiat cu o ovaţie în picioare şi lacrimi în rândul unora dintre fanii creatorului de modă.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *