Iubito, ce imi vei dărui? Top 5 cadouri pentru el, de Valentine’s Day

Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi, așa că a venit momentul să pornești în căutarea unui cadou romantic și inspirat pentru iubitul tău.

Dacă ți-ai pus deja la punct o apariție seducătoare căreia să nu îi poată rezista, cadoul pentru el de Valentine’s Day 2018 este un detaliu la fel de important, deoarece este șansa ta să îi faci o declarație de iubire într-o manieră personală și sentimentală. Ai început să faci research pe internet, însă parcă nicio idee nu ți se pare potrivită? Urmărește în continuare sugestiile noastre.

Iată care sunt cele mai cool cadouri de Valentine’s Day 2018 pentru el:

Parfumul de nișă

Картинки по запросу parfum for men instagram

Nu ai cum să dai greș cu un parfum atunci când te gândești la cadoul pentru el de Valentine’s Day 2018, dar ce părere ai despre un parfum de nișă, realizat numai din ingrediente naturale pe care, spre deosebire de aromele din comerț, pe care nu îl va întâlni peste tot? Astfel, îi poți oferi iubitului tău un cadou rafinat și personal.

Ceas

Картинки по запросу watch for men instagram

Asemenea parfumului, ceasul se încadrează în categoria cadourilor mereu inspirate – secretul este să alegi un ceas potrivit iubitului tău. Ia în considerare personalitatea și stilul lui vestimentar atunci când alegi modelul: elegant, casual sau sport. De asemenea, dacă iubitul tău este pasionat de gadgeturi, ai putea să te orientezi spre un smartwatch, care îi oferă mai multe funcții de care va fi încântat.

Bilete la concert

Картинки по запросу men in concert instagram

Cea mai romantică declarație de dragoste este dorința de a împărtăși cât mai multe momente de neuitat împreună – gândește-te la activitățile voastre împreună și surprinde-l cu un caodu inedit: două bilete la un concert, o piesă de teatru sau chiar un festival de muzică, unde puteți asculta live versurile formațiilor preferate.

Album foto cu amintiri

Картинки по запросу photo album

Te-ai săturat de inimioare, dulciuri sau alte cadouri materiale care par să invadeze toată atmosfera de Valentine’s Day? Atunci orientează-te spre un cadou personal pentru iubitul sau soțul tău, cu valoare sentimentală, precum un album foto care să cuprindă cele mai romantice și amuzante amintiri pe care le aveți împreună.

Rucsac

Похожее изображение

Ați planificat mai multe vacanțe împreună sau pur și simplu vrei să îi faci iubitului tău un cadou pe care să îl poată utiliza zilnic? Ce zici de un rucsac uber cool de la ZiP UP? Îți garantăm că va fi încântat de idee – dacă vrei să condimentezi surpriza cu o doză de romantism, dăruiește-i și o hartă răzuibilă pe care puteți bifa toate destinațiile în care ați călătorit împreună.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *