Globurile de Aur 2020, gală ajunsă la a 77-a ediție

Globurile de Aur 2020: Cele mai bune producții și cei mai buni actori ai anului.

Globurile de Aur 2020 a avut loc ieri, la Los Angeles, SUA. În așa fel, sezonul marilor premii cinematografice de la Hollywood a început. Iată care sunt cele mai bune producții și cei mai buni actori pe lista câștigătorilor.

„1917” (Universal) este câştigătorul titlului celei mai bune drame. Pentru aceeași categorie au fost nominalizate și „The Two Popes” (Netflix), „The Irishman” (Netflix), „Joker” (Warner Bros.), „Marriage Story” (Netflix).

Cel mai bun musical a fost numit filmul lui Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood” (Sony).  Cea mai bună actriță de dramă este Renee Zelweger, pentru rolul său în filmul „Judy” (2019). În aceeași categorie pentru bărbați, câștigătorul premiului Globul de Aur este Joaquin Phoenix, pentru „Joker” (2019).

Taron Egerton din „Rocketman” și Awkwafina din „The Farewell” au luat titlurile de cei mai buni actori de comedie ai anului.

„Missing Link” a fost numit cel mai bun film de animație.

Pentru titlul de cel mai bun regizor al anului, au fost nominalizați Bong Joon Ho, („Parasite”), Todd Phillips, („Joker”), Martin Scorsese, („The Irishman”), Quentin Tarantino, „Once Upon a Time… in Hollywood” și Sam Mendes, „1917”, ultimul fiind câștigătorul în această categorie.

Globurile de Aur sunt un cele mai bune indicatoare pentru premiile Oscar, care vor fi decernate anul acesta în 10 februarie.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *