EL Radu revine cu REPLAY!

EL Radu a lansat noul single „Replay” in Romania, promovand piesa la emisiuni tv si radio.

Dupa ce a debutat pe piata romaneasca de muzica, in toamna lui 2015 cu videoclipul piesei „Lunatica Mea”, semnata cu Voices Media, artistul decide sa colaboreze cu Havanna Music, respectiv, asa a aparut piesa „Replay”, o piesa de vara, plina de sens si emotie. Potrivit artistului, este prima piesa in care nu s-a implicat in calitate de textier, primind varianta DEMO a piesei inca in iarna, iar dupa ce a ascultat-o, a zis DA, rămânând încântat atât de text, cât și de muzică.

_75B6118 _75B6131

EL Radu a semnat zilele astea cu Sprint Music, unul dintre cele mai puternice labeluri muzicale din Romania, precizand ca profesionalismul echipei respective ar actiona asupra imaginii artistului in Romania. Premiera piesei a avut loc la celebra emisiune «Neatza cu Razvan si Dani», pe Antena 1.

_75B6141 _75B6225

«Replay» va avea o campanie de promovare si in Moldova, la emisiuni tv si radio, ulterior, EL Radu, va reveni in Romania pentru alte proiecte. Daca piesa se va bucura de success, artistul nu exclude si filmarea unui videoclip. Referitor la vacanta, EL Radu isi va lua o saptamana de odihna abia în luna august.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *