DiCaprio: «Cei care nu cred în schimbări de mediu, nu trebuie să dețină funcții publice”

Leonardo DiCaprio a vorbit despre credința sa că schimbările climatice sunt o problemă majoră a lumii de azi în cadrul premierei documentarului său despre problemele de mediu.

Starul de la Hollywood a precizat că tinerii pot face foarte multe lucruri pentru mediul înconjurător, obiectivul major fiind să meargă la votul pentru alegerile prezidențiale și să aleagă candidatul cu cel mai bun program pentru mediu, informează Mediafax.

Recent, actorul s-a alăturat președintelui Barack Obama și cercetătorului Katharine Hayhoe într-o conversație despre încălzirea globală, în cadrul unui eveniment de la Casa Albă. DiCaprio a mers la eveniment pentru a-și prezenta noul său film și a denunțat politicienii care neagă existența schimbărilor climatice.

În cadrul conferinței, vedeta americană a transmis un mesaj tranșant politicienilor care nu cred în cercetările privind schimbările climatice: “Dacă nu credeţi în schimbările climatice, nu credeţi în fenomene sau în ştiinţă ori în adevărurile empirice iar astfel de oameni, în umila mea opinie, nu ar trebui să deţină funcţii publice.”

„Noi trebuie să împuternicim lideri care nu numai că ştiu despre studiile legate de mediu şi cred în schimbările climatice, dar sunt dispuşi să facă ceva în legătură cu asta”, a adăugat actorul.

independent.md

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *