Cum să-ți decorezi casa de Crăciun

Se apropie cu paşi grăbiți Crăciunul, cea mai aşteptată Sărbătoare din an, dar şi cea mai activă, fiindcă sunt atât de multe de făcut într-un timp atât de scurt. Forfota devine tot mai mare în magazine când mergi după cumpărăturile necesare și cadouri pentru cei dragi. Dar nu uita și de locuința ta, ea la fel trebuie împodobită. La acest capitol întotdeauna căutăm cele mai frumoase decoraţiuni pentru o atmosferă ca în poveşti. Iar după ce ne „înarmăm“ cu necesarele rechizite de sărbătoari, urmează un adevărat proces de creaţie.

Une #déco #naturelle pour #Noël ! http://www.m-habitat.fr/tendances-et-couleurs/deco-de-fete/les-10-indispensables-pour-une-deco-de-noel-reussie-3881_A

Unde agăţăm coroniţele de brad? Cum prindem beculeţele pe casă? Ce ornamente folosim pe masă? Acum e momentul să devii creativ și inventiv.

Dacă inspiraţia te-a părăsit, îţi dăm noi câteva sugestii despre cum să-ţi decorezi casa de Crăciun în câţiva paşi simpli şi cu buget redus.

I STEP- intrarea în casă

в  цветах:   Бежевый, Бирюзовый, Серый, Фиолетовый, Черный.  в  .

Dacă îți dorești o atmosferă magică, atunci acordă maximă atenție ușii de la antreu. Instalațiile joacă un rol foarte important deoarece, cu ajutorul lor, poți crea dispoziție bună atât oaspeților, cât și trecătorilor. În primul rând decorează uşa cu o frumoasă coroană împletită din crenguțe de brad artificial sau natural. Cel mai bine va fi, dacă o vei confecționa de sinestătător, decorînd-o cu ghinde, nuci și globulețe.

Dacă v-ați tot plictisit de coronițe și panglici roșii, puteți agăța și un ciorap supradimensionat pentru a lăsa niște dulciuri pentru oaspeți și să-l decorați cu  steluțe, ghirlande și oricare alt accesoriu ce ne-ar aminti de Craciun.

II STEP – luminițele

Come see how we decked out our home for the holidays with cozy Christmas home decor | MountainModernLife.com

Atunci când vine vorba de modalitățile în care pot fi folosite instalațiile luminoase pentru a decora casa de sărbători, variantele sunt nenumărate. În afară de împodobirea bradului și a ferestrelor cu luminițe, le mai poți folosi pentru a crea elemente de decor inedite. De exemplu, poți așeza luminițele în boluri din sticlă transparentă și să le aranjezi pe fereastă. Vei obține efectul unui vas plin cu licurici luminoși. Vor arăta excelent atunci când stingi lumina în cameră. Dacă locuința ta are scară interioară, poți așeza pe fiecare treaptă câte un felinar luminos, astfel creind o mini pistă care îți va india drumul în întuneric.

III STEP – Pomul de Crăciun

Рождественский и новогодний декор дома. Обсуждение на LiveInternet - Российский Сервис Онлайн-Дневников

Fie că ai ales un brad natural sau un brad artificial, iată câteva sfaturi pentru a face întreaga experiență mai reușită.

Anul acesta se poartă de Crăciun stilul Vintage Luxe. Este feminin, strălucitor şi plin de romantism. Gândiţi-vă la vechile globuri de sticlă, însă aurii sau argintii. Acest stil te face să te gândeşti la epoca Victoriană, în culori pastelate precum roz, albastru sau turcoaz.

 IV STEP – masa de Sărbătoare

Create an easy winter wonderland Christmas table with a few simple DIY's.

Masa de Crăciun este cel mai aşteptat moment al frumoasei sărbători de iarnă. De aceea, trebuie să acordăm multă atenţie felului în care o decorăm, pentru a avea o petrecere cu bun gust. Deşi culorile tradiţionale ale Crăciunului sunt roşu şi verde, puteţi să folosiţi orice culori doriţi, cu condiţia să fie aceleaşi ca cele din bradul de Crăciun. Important este să nu exageraţi cu elementele de decor pe masă, mai lăsați loc și pentru mâncare.

V STEP – ambalarea cadourilor

Πρωτότυπες ιδέες για να τυλίξετε τα χριστουγεννιάτικα δώρα σας

Ai cumpărat toate cadourile pentru cei dragi? Cu siguranță, conținutul este extrem de important însă, prezentarea trebuie și ea să impresioneze, iar impactul vizual contează cel mai mult. Așadar, iată câteva idei originale pe care le poți folosi pentru a ambala cadourile de Craciun.

  • O simplă cutie de cadou împachetată în hartie craft și legată cu fundiță roșie și bețișoare de scorțișoară cu niște fructe roșii, pot transforma cadoul tău într-unul creativ și original.
  • Un sac de iută se poate transforma ușor într-un ambalaj de cadou, dacă adaugi o fundiță și niște clopoței aurii.
  • Hârtia de ambalaj poate fi cu succes înlocuită de pânză la care poți adăuga o floricică sau un aceesoriu ”chic”.
  • Pentru cadouri mai mici care includ parfumuri, bijuterii, lumânări de Crăciun sau alte obiecte de mici dimensiuni, poți folosi un ciorap decorativ clasic. 

Imaginația este cheia succesului când vine vorba de amenajare și decorare, folosește-o și vei fi plăcut surprins de rezultatele obținute.

SĂRBĂTORI FERICITE!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *