Cum să aduci mirosul de Crăciun în casa ta

Iubești Crăciunul și miasemele ce vin o dată cu el? Se spune că cele mai multe amintiri pe care le avem sunt legate de miros. Ce-ar fi să aducem mirosul de Crăciun un pic mai devreme în casa noastră? Avem rețetele perfecte!

Nu ai nevoie de lumânări scumpe, rețetele noastre sunt 100% naturale și pot fi folosite în orice casă.

Amestecurile de mai jos se adaugă într-o oală cu apă și se lasă pe cel mai mic ochi al aragazului, la foc mic. De-a lungul zilei, se mai adaugă apă în funcție de cantitatea care se evaporă.

Mirosul de plăcintă cu mere

Картинки по запросу plăcintă cu mere

Dacă vrei ca apartamentul tău să miroasă ca și cum bunica a pus la cuptor o plăcintă cu mere ai nevoie de: un măr tăiat felii rotunde, 3 batoane de scorțișoară, 1 lingură de cuișoare, o jumătate de păstaie de vanilie (sau 2 lingurițe de extract de vanilie).

Mirosul de clementine

Картинки по запросу clementine

Ce poate fi mai plăcut ca mirosul de clementine proaspete decojite? Pentru a reproduce acel miros combină 2 clementine tăiate felii rotunde, 2 linguri de cuișoare și o lingură de cardamon pisat.

Mirosul de fursecuri

Похожее изображение

Copilăria înseamnă dulciurile mamei în ajun de Crăciun. Te învățăm cum poți reproduce acel miros în cel mai simplu mod. Ai nevoie de o păstaie de vanilie (sau o lingură de extract de vanilie) și 100 de grame de zahăr brun.

Mirosul de brad

Похожее изображение

Luna decembrie înseamnă miros proaspăt de brad. Poți reproduce ușor acest miros. Ai nevoie de câteva crenguțe de brad (sau pin), 2 bețișoare de scorțișoară și câteva frunze de mentă.

Mirosul de turtă dulce

Похожее изображение

Decât să gătești tăvi întregi de turtă dulce mai bine combină 10 grame de ghimbir ras, 3 bețișoare de scorțișoară, 1 lingură de cuișoare, 1 lingură de cardamon pisat, 2 linguri de melasă și jumătate de păstaie de vanilie.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *