Concertul de caritate «S-ăl ajutăm pe Tudor să meargă din nou»

Va fi în ziua de 24 martie ora 18.30, la Filarmonica Națională din Chișinău.

Тudor Cîrlan este o persoană cu dizabilități fizice din copilărie. În ciuda diagnosticului pe care îl are, Tudor a trăit viața din plin – a mers la școală, și-a făcut prieteni, a învățat instrumente muzicale. Situația pe care o are, Tudor a transformat-o într-un avantaj, devenind artist al circului unde a și lucrat timp de 6 ani fericiți. I-a numit fericiți pentru că în acel moment, Tudor se deplasa pe propriile picioare și muncea pentru a-și asigura un trai decent.

Viața obișnuită s-a terminat pentru Tudor în momentul în care a suferit o traumă a coloanei, care l-a adus în scaunul cu rotile. Timp de 13 ani, Tudor nu își simte picioarele și nu se poate deplasa ca altă dată.

Pentru intervenția chirurgicală, care îi oferă șansă la o viață nouă — să meargă din nou pe picioare, cu ajutorul unui domn cu suflet mare care se numesti Gheorghe Frincu toti prieteni din Români şi Moldoveni din Bologna care sunt alaturi de Tudor Cirlan, Tudor trebuie să plece peste hotarele țării la Clinica Villalba Bologna, Italia.

Pentru Tudor este vital să primească tratamentul necesar pentru a recăpăta posibilitatea de a se deplasa pe propriile picioare. Suma necesară pentru investigații și tratament constituie 22.000 euro.

«Vă rog din tot sufletul să mă ajutați să merg din nou pe picioarele mele. Vă invit la concertul pe care îl organizează artiștii pentru mine, pe 24 martie, ora 18:30, la Filarmonica Națională. Vă mulțumesc!» — spune Тudor Cîrlan. 

Tudor Cîrlan își dorește mai mult decât orice să meargă din nou. El acceptă orice ajutor, chiar și un gest spiritual — o rugăciune pentru îndeplinirea dorinței.
Concertul de caritate «S-ăl ajutăm pe Tudor să meargă din nou» va fi în ziua de 24 martie ora 18.30, la Filarmonica Națională din Chișinău. 
Vinzarea biletelor la numar de contact 068 34 15 35, Olga Crivorucenco.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *