Colet moldovenesc pe pământ estonian

De Moldova se tot vorbeşte prin lume, ba că avem vin şi potgorii bune, că avem locuri sfinte unde poţi merge în excursie, de ceva timp se vorbeşte de festivaluri şi merele noastre au ajuns în atenţie, mai ales a ruşilor. Dar iată că nu doar aceste produse sunt apreciate.

Un cuplu de ruşi stabiliţi în Estonia, Anton şi Ana degustă tot felul de produse din diferite ţări, dar se filmează în acelaşi timp. Recent aceştia au primit un colet din Moldova, l-au despachetat, au mâncat şi s-au filmat, iar video pe youtube a adunat în doar două zile 80 de mii de vizualizări.

Este scris «Un salut gastronomic din Moldova, din partea Iuliei şi a lui Andrei.» Ah, ce gustos miroase! Totul arată foarte apetisant.

Prietenii din Moldova le-au trimis: vin, ciocolate, prune umplute cu nuci, napolitane cu halva, covrigi, ceai, un strugure Moldova, bastonaşe, marmeladă, seminţe de floarea soarelui, de bostan şi brânză de oi.

Pentru sănătatea voastră, prieteni! Să fiţi mereu sănătoşi! Martini! E foarte plăcut şi gustos. Alcoolul nu se simte puternic. Pare a fi o băutură de vară, uşoară. Am impresia că sunt în ţările din Sud.

Cei doi au rude îndepărtate în Moldova, tatăl Anei chiar a făcut armata aici, dar niciodată cuplul nu au fost în Moldova. Dorită coletului însă, au rămas impresionaţi de gusturile din ţara noastră.

După ce au apreciat coletul din Moldova, cei doi au ajuns la concluzia că ciocolata Meteorit este preferatul lor produs.

Printre ţările din care au ales să guste produse în acelaşi mod sunt Polonia, Letonia, Azerbaidjan, şi America. Întregul video, dar şi altele pot fi văzute pe pagina de youtube ANTONplusANNA.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *