Cleopatra Stratan trăiește fiorii primei iubiri alături de un cântăreț autohton (FOTO)

Cleopatra Stratan l-a găsit pe «Ghiță»!

Cleopatra Stratan trăiește fiorii primei iubiri alături de un cântăreț autohton, cu care a scos și câteva piese, pesemne că timpul petrecut în studio i-a apropiat pe cei doi nu doar din punct de vedere muzical. Vezi despre cine e vorba!

Spunea ea în urmă cu puțină vreme că programul încărcat, împărțit între școală și carieră, nu îi permite să se gândească prea mult la băieți, dar iată că la scurt timp după ce a împlinit 17 ani, Cleopatra Stratan a fost lovită de săgeata lui Cupidon! Lucrând împreună cu un cântăreț autohton la câteva piese, se pare că cei doi pot să cânte acum din proprie experiență despre dragoste.

Este vorba despre nimeni altul decât Edward Sanda, artistul care a devenit cunoscut după ce a scos câteva hituri alături de Ioana Ignat, fostă concurentă la „Vocea României”, cum ar fi „În palma ta” sau „Doar pe a ta”. Rămași singuri în studio, să compună pentru noi melodii, se pare că fiica lui Pavel Stratan și Edward și-au dat seama că au mult mai multe lucruri în comun decât scrierea de versuri și alegerea liniilor melodice. Astfel, potrivit revistei Viva, se pare că între cei doi s-a creat o conexiune!

Dacă unii o asociază în continuare pe Cleopatra Stratan cu micuța adorabilă care căra un geamantan greu în videoclipul primei sale piese, se pare că aceasta, în cele din urmă, l-a găsit pe Ghiță despre care cânta atunci. Acum, Cleopatra are 17 ani şi trăieşte fiorii primei iubiri, alături de cântăreţul Edward Sanda, puțin mai mare decât ea, în vârstă de 21 de ani. După ce au lansat câteva piese împreună, se pare că cei doi au devenit din simpli colegi de scenă și iubiți, având în vedere și că în ultimul timp, fiica lui Pavel Stratan nu mai cântă piese cu versuri inocente, ci vorbește, în melodiile ei, despre dragoste.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *