Cel mai înfricoșător loc de pe Pământ est în Mexica

Mexic e renumit pentru sombrero, chili și tequila, dar unul dintre obiectivele sale turistice ar merita să urce în vârful clasamentului. Mă refer la Insula Păpușilor, cel mai înfricoșător loc de pe Pământ.

Situată în sectorul Xochimilco al capitalei Ciudad de México, insula artificială Isla de las Muñecas (Insula Păpușilor) e locul ideal unde să filmezi un episod din „A Haunting”. Sau un sezon întreg din „American Horror Story”, ca să rămânem în anii 2010. 

De-a lungul anilor, insula a avut un singur locuitor: Julián Santana Barrera, un lup singuratic în jurul căruia s-a conturat o legendă înfiorătoare. Se spune că în anii ’50 a descoperit cadavrul unei tinere fete la malul insulei, iar în apropierea ei – o păpușă. 

Barrera ar fi agățat-o pe cea din urmă într-un copac, în amintirea fetei care a murit înecată. 

Cu timpul, se spune că mexicanul a început să audă voci, șoapte, pași, lucruri pe care i le-a atribuit automat spiritului neliniștit al fetei. Așa că a atârnat de-un copac o altă păpușă, sperând că asta o va mulțumi.

Apoi a urmat altă păpușă, și alta, tot așa timp de cincizeci de ani. Insula s-a umplut de figurine și a ajuns să fie numită oficial după ele.

Păpușile sunt într-o stare îngrozitoare, după cum îți poți imagina. Deh, se bălăngăne pe-acolo de zeci de ani. Au ajuns pline de noroi, și-au pierdut ochi, membre, au devenit pur și simplu personaje de filme horror.

Annabelle nici nu se compară cu ce găsești prin Isla de las Muñecas.

Evident, insula e acum o mare atracție turistică. Vizitatorii cică ar auzi păpușile șoptind, mulți dintre ei mărturisind că Isla de las Muñecas e cel mai înspăimântător loc în care au fost vreodată. Bunul simț ne spune că așa ceva e imposibil, dar tot ar fi genială o excursie pe-acolo, nu?

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *