„Ce poate fi mai frumos decât să vezi o femeie fericită” — interviu cu designerul Evghenii Hudorojcov

Unul dintre cei mai talentați și creativi designeri autohtoni, care-și dedică creațiile sale femeilor, ne-a dezvăluit taina succesului său. Vezi cine îl inspiră și cine este femeia de la care totul a început!

img_7406

  1. Cum ați ajuns la ideea că trebuie să creați un brand?

Cred că totul a venit de la sine, din dorința de a crea ceva frumos pentru femei și deja încetul cu încetul, pas cu pas, am ajuns și la crearea Brandului, dar sincer să fiu, din start, de la vârsta de 13 ani, știam cum se va numi… cred că este un vis în devenire real.

nb__6363

  1. De ce ați ales să creați anume pentru partea feminină?

Ce poate fi mai frumos decât să vezi o femeie fericită purtând ținutele create de tine. Cred că am ales acest domeniu pentru a cunoaște mai aproape partea feminină și a savura înflorirea ei.

nb__6580

  1. Cine este muza la care reveniți de fiecare dată când creați o nouă coleție?

Am o muză – un ideal mai precis, dar nu are nimic o legătură cu ceea ce fac… de fiecare dată, la fiecare colecșie încerc mă inspir din ceea ce mă înconjoară și din ceea ce simt și văd. Nu este o persoană anumită, nu ar fi corect cred să-mi imaginez Muza în întruchiparea pentru fiecare ținută, încerc să creez un vis pentru toți.

nb__6287

  1. A fost dificil să deschideți showroom-ul pe care îl aveți acum?

Nimic nu este ușor în viață, principal să nu dai mîinile jos și să muncești mult și cu dăruire.

nb__6226

  1. Cu ce vă mândriți cel mai mult?

Nu pot spune că mă mândres, căci emoția asta este atât de scurtă, ca durata în timp. Cred că nu am ajuns la limita când aș putea spune că mă mândresc. Acum îmi doresc să ajung la un nivel mai înalt, poate atunci mă voi mîndri.

nb__6196

  1. În spatele oricărui designer stă o persoană de încredere, o aveți și dumneavoastre?

În primul rând este familia care mă suportă. Este mama cu ajutorul căre-i am ajuns unde suntem acum, căci este afacere de familie, este mama de la cine a inceput totul, acum mă ajută și sora mea Ecaterina să dezvoltăm ideile și viziunile și nu în ultimul rând echipa EHO.

nb__6104

  1. Ce planuri aveți pentru viitor?

Planuri sunt multe, doar trebuie să pășim sigur spre realizarea acestora!

nb__6545

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *