Casa în care și-a găsit sfârșitul Marilyn Monroe, expusă la vânzare

Dacă vreți să respirați aerul fin pe care, cândva, l-a respirat și Marilyn Monroe, aflați că ultima ei reședință a fost listată pe site-urile de specialitate.

E vorba despre proprietatea din Los Angeles, cumpărată de Marilyn cu patru luni înainte de a-și găsi sfârșitul.

Poate nu e tocmai glamour să cumperi o casă în care, în 1962, o stea hollywoodiană a fost găsită fără suflare, dar e clar interesant să vezi locul în care aceasta a trăit în ultimele patru luni de viață.

Ei bine, pentru „doar” 6,9 milioane de dolari, această casă, autentică, din 1929, poate fi achiziționată! Desigur, e important de știut că reședința este mobilată parțial și că într-adevăr piesele de imobilier sunt, în mare parte, cele care i-au aparținut lui Marilyn Monroe.

Potrivit Okmagazine, vila somptuoasă este situată în cartierul Brentwood, de la Hollywood, și dispune de patru dormitoare și trei băi. Proprietatea se-ntinde pe 243 de metri pătrați, dispunând de o piscină, casă de oaspeți și o livadă de citrice.

Casa a fost vândută anterior în noiembrie 2012, pentru 5.1 milioane de dolari. „Când te plimbi prin casă și grădină ești imediat lovit de o liniște și o pace incredibilă. Este o adevărată oază în inima celui mare mare cartier din Los Angeles”, spune Lisa Optican, agentul imobiliar care se ocupă de această proprietate.

Amintim că Monroe a cumpărat, și parțial mobilat, această reședință cu doar patru luni înainte de a muri din cauza unei supradoze cu medicamente. Prețul reședinței a fost atunci de 75.000 de dolari.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *