Britney Spears şi-a serbat ziua în familie

Сântăreaţa şi-a serbat ziua de naştere.

Diva, care a împlinit vârsta de 37 de ani, a preferat să facă o masă în familie.Cântăreaţa Britney Spears şi-a serbat acasă ziua. Nu a vrut să facă o aniversare de pomină la restaurant. S-a distrat acasă cu iubitul său, manechinul Sam Asghari, care are numai 24 de ani, şi familia ei. Cei mai importanţi oaspeţi de la masa de aniversare au fost cei doi fii ai ei, pe care îi iubeşte la nebunie, Sean Preston, în vârstă de 13 ani, şi Jayden James, de 12 ani.

Nu au lipsit de la ziua divei sora ei, Jamie Lynn Spears (27 de ani), împreună cu fiica ei, Maddie, de 10 ani. Ea a rămas însărcinată la vârsta de numai 16 ani, cu fostul său iubit, Casey Aldridge, şi a născut fetiţa la 17 ani. Jamie Lynn s-a lansat şi ea în muzică, însă nu are succesul de care se bucură sora ei mai mare. În anul 2014, Jamie Lynn Spears s-a căsătorit cu Jamie Watson, un om de afaceri, şi a născut la 11 aprilie 2018 , o a doua fiică, Ivey.

De asemenea, la aniversare lui Britney au fost prezenţi părinţii cântăreţei, James Spears (65 de ani) şi Lynne Spears (63 de ani). Britney este încă sub tutela financiară a tatălui ei, măsură judiciară impusă în 2007, după ce artista a luat-o razna din cauza depresiei.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *